Τάσος Ξιαρχό: Όλα είναι καλά, παραμένω στο νοσοκομείο για να με βλέπουν, δεν το έσκασα

Τάσος Ξιαρχό: Όλα είναι καλά, παραμένω στο νοσοκομείο για να με βλέπουν, δεν το έσκασα

Το περιστατικό με τους αστυνομικούς - Τι λέει φίλη του χορογράφου για την ψυχολογική του κατάσταση

tasos-xiarho
Τα τελευταία 24ωρα ο Τάσος Ξιαρχό απασχολεί τις εκπομπές και τα sites κυρίως για την κατάσταση της ψυχικής του υγείας. Ο χορογράφος όπως έχει γίνει γνωστό νοσηλεύεται στην ψυχιατρική πτέρυγα του Κρατικού Νίκαιας και χθες προκλήθηκε αναστάτωση όταν διέρρευσε πως εξαφανίστηκε από το νοσοκομείο που νοσηλευόταν.

Η αστυνομία ωστόσο τον βρήκε λίγο αργότερα. Η εκπομπή «Super Κατερίνα» πρόβαλε βίντεο στο οποίο φαίνεται ο Τάσος Ξιαρχό μαζί με αστυνομικούς και μάλιστα απεικονίζεται ο ίδιος να πετάει ένα μπουκάλι.

Οι πρώτες δηλώσεις του Τάσου Ξιαρχό μετά το περιστατικό

«Χθες το απόγευμα αποφάσισα να κάνω μια συμπληρωματική κατάθεση για κάποια έξτρα πράγματα της υπόθεσης. Και επειδή είναι το τμήμα πολύ κοντά, πήγα με τα πόδια. Είπαν ότι το έσκασα και πήγα να γλιτώσω, αλλά ούτε καν. Ούτε καν μπήκα σε αυτοκίνητο της αστυνομίας, ήταν σε ένα απλό αυτοκίνητο για να μην κινήσουμε υποψίες. Όλα είναι πολύ καλά και μάλιστα είχα πολύ καλή συνεργασία με τους αστυνομικούς. Ήθελαν να με βοηθήσουν. Εγώ παραμένω στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, γιατί ήθελαν να με βλέπουν για δυο μέρες. Μου βρήκαν ένα δωμάτιο για να μείνω με μια φίλη μου, γιατί δεν ήθελα να μείνω μόνος μου αυτές τις μέρες. Τα λάθη είναι για να τα διορθώνουμε» είπε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ο Τάσος Ξιαρχό.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cffzmvr5gp7l-st)


«Ο Τάσος ήταν σε άθλια κατάσταση», λέει φίλη του

Την ίδια ώρα σε άλλο βίντεο που προβλήθηκε από το «Πρωινό» μίλησε η φίλη του, Ίριδα Παπούτση για τις τελευταίες εξελίξεις. «Είμαι στεναχωρημένη και προβληματισμένη. Δεν ξέρω τι να κάνω με τον Τάσο. Τον βρήκα στο νοσοκομείο σε μια κατάσταση χάλια, έκλαιγε. Του είπε, γιατί είπε αυτό το πράγμα, δεν μπορούσα να συνεννοηθώ, ήταν σε κατάσταση σοκ. Είναι ένα παιδί με ιδιαίτερο χιούμορ. Είναι πολύ άσχημο αυτό και κάνει κακό στην εικόνα του. Θέλω να τον βοηθήσω. Η μόνη λύση είναι ή να τον σταυρώσουμε ή να το βοηθήσουμε. Εγώ αυτό που θέλω, επειδή τον αγαπάω, είναι να τον βοηθήσω… Καταδικάζω τη συμπεριφορά και τα λόγια του. Ό,τι έκανε από εκεί και πέρα είναι η κατρακύλα, τα κάνει όλα λάθος. Γιατί ρε Τάσο;».


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfg0h4vygetd-st)


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης