Η νέα είσοδος στο GNTM 4, η αποχώρηση του Ντίνου, η πρόκληση του ροφήματος και η ζωή των Amish - Δείτε βίντεο

Η νέα είσοδος στο GNTM 4, η αποχώρηση του Ντίνου, η πρόκληση του ροφήματος και η ζωή των Amish - Δείτε βίντεο

Οι αγροτικές εργασίες, το έπαθλο της φωτογράφισης, το disadvantage του Ντίνου και οι αντιδράσεις των υποψήφιων μοντέλων για την είσοδο του Αιμιλιανού

pjimage
Μια έκπληξη περίμενε τα μοντέλα του GNTM 4 το βράδυ της Δευτέρας, καθώς μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Βασίλη Παρωτίδη, οι 11 διαγωνιζόμενοι έπρεπε να γίνουν ξανά 12, με αποτέλεσμα ένας νέος παίκτης να «εισβάλει» στο σπίτι του ριάλιτι μόδας του Star.

Ο λόγος για τον Αιμιλιανό Ιωάννη Κλαυδιανό, ο οποίος ήταν ένας από τους επιλαχόντες στα bootcamp. Η είσοδος του νέου παίκτη στο GNTM έδειξε να αιφνιδιάζει. Οι περισσότεροι παίκτες τον υποδέχθηκαν με ιδιαίτερη θέρμη. Ωστόσο, υπήρξαν κι οι αντιδράσεις, όπως της ‘Ολγας, που ανέφερε ότι θα ήταν πιο δίκαιο να επιστρέψει ένας παίκτης που είχε καταφέρει να μπει στο σπίτι κι αποχώρησε.



Τα υποψήφια μοντέλα είχαν διπλή πρόκληση. Η πρώτη ήταν μια ακόμα ιδιαίτερη φωτογράφιση, καθώς υπό την καθοδήγηση του Γιώργου Καράβα και της Ζενεβιέβ Μαζαρί, έπρεπε να ποζάρουν για μια καμπάνια περίεργων ροφημάτων. Τα χρώματα, οι υφές και η απόλαυση ήταν τα στοιχεία που πρέπει να αποτυπωθούν σε κάθε φωτογραφικό κλικ, με το νικητή να εξασφαλίζει μια επαγγελματική φωτογράφηση δια χειρός Xander Romanov. Οι δυο που ξεχώρησαν ήταν ο Αιμιλιανός και η Αγάπη, με το έπαθλο να το κερδίζει η Αγάπη. 

Κλείσιμο



Η δεύτερη πρόκληση ήταν η φωτογράφιση αποχώρησης και αυτή τη φορά οι παίκτες δεν θα μπορούσαν να ψηφίσουν ποιον θα σώσουν, όπως τους ανακοινώθηκε από τους κριτές Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Άγγελο Μπράτη και Δημήτρη Σκουλό.

Κεντρικό θέμα της φωτογράφισης ήταν η «επιστροφή στη φύση» με τα μοντέλα να μεταφέρονται στη ζωή των Amish και να ποζάρουν εκτελώντας αγροτικές εργασίες, μπροστά στο φακό του Δημήτρη Κλεάνθους.



Δυο από τους 12 θα είχαν λίγο πιο δύσκολο έργο καθώς η αγροτική εργασία που θα έπρεπε να... εκτελέσουν ήταν το κουβάλημα 25 κιλών φρούτων και καρπών, με τον Ντίνο να επιλέγει να δώσει το disadvantage σε Ναπολέων, Αγγαίο και Ειρήνη. Για τον εαυτό του διάλεξε το τσάπισμα, όπως και για τον Γιάννη και τον Στυλιανό. Στην Κυβέλη, στη Μαρία και στον Κωνσταντίνο έδωσε το άπλωμα. Στην Ολγα, την Αγάπη και την Κυβέλη έδωσε το σκούπισμα.


Οι κριτές και ο coach έδωσαν κατεύθυνση στα παιδιά, τα οποία σε κάποια σημεία δυσκολεύτηκαν να εκτελέσουν το consept με θέμα τη ζωή των Amish, που ξεκίνησε με το άπλωμα των ρούχων, μετά είχε κουβάλημα, σκούπισμα, και τσάπισμα.













Οι τρεις καλύτερες φωτογραφίες ήταν των Μαρία, Ειρήνης και Κυβέλης με την τελευταία να αναδεικνύεται και νικήτρια. 



Οι τρεις που βρέθηκαν στην δύσκολη θέση των υποψήφιων προς αποχώρηση ήταν οι Γιάννης, Ντίνος και Κωνσταντίνος με τον τελευταίο να… σώζεται από την κριτική επιτροπή και τον Ντίνο να αποχωρεί από το ριάλιτι μόδας, απόφαση που έδειξε να αιφνιδιάζει τους πάντες.





Ειδήσεις σήμερα:

Hellbound: Νέα κορεάτικη σειρά - Θα ξεπεράσει το Squid Game;


Τα Καλλιστεία πωλήθηκαν και επιστρέφουν


Νίκος Ψαρράς: Ο κόσμος δεν είχε να φάει φακή και η τηλεόραση έδειχνε συνταγές για... πάπια Πεκίνου, δηλώνει στο Gala
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης