Αθηνά Μαξίμου για Λιγνάδη: «Ο Χειλάκης δεν εγκρίνει τέτοιες πράξεις, αλλά δεν μπορεί να διαγράψει την προσωπική τους σχέση»

Αθηνά Μαξίμου για Λιγνάδη: «Ο Χειλάκης δεν εγκρίνει τέτοιες πράξεις, αλλά δεν μπορεί να διαγράψει την προσωπική τους σχέση»

Για τον Αιμίλιο Χειλάκη και την επιθυμία του να επισκεφτεί τον Δημήτρη Λιγνάδη στην φυλακή, το κίνημα του #metoo στο θέατρο και την δική της εμπειρία σεξουαλικής παρενόχλησης μίλησε η ηθοποιός

athinaa
Για τον Αιμίλιο Χειλάκη και την σχέση του με τον Δημήτρη Λιγνάδη μίλησε η σύζυγός του και επίσης ηθοποιός, Αθηνά Μαξίμου.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην δήλωση που είχε κάνει ο Αιμίλιος Χειλάκης και προκάλεσε αντιδράσεις, ότι θα πήγαινε να δει τον Λιγνάδη στην φυλακή.

«Ρωτήθηκε ο Αιμίλιος αν θα πήγαινε να δει τον Δημήτρη Λιγνάδη στην φυλακή και απάντησε "ναι" και έπεσαν όλοι να τον φάνε ότι ξαφνικά τον υποστηρίζει. Όχι, δεν είναι υπέρ του, αλλά με κάποιους ανθρώπους συνεργαστήκαμε, ανταλλάξαμε στιγμές και χρόνο από την ζωή μας. Είναι αυτονόητο ότι δεν εγκρίνεις τέτοιες πράξεις, αλλά υπάρχει μία προσωπική σχέση σε άλλο επίπεδο, την οποία δεν μπορείς να διαγράψεις», δήλωσε η Αθηνά Μαξίμου στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cewfywyeyyfl-st)


Στην συνέχεια, εξήγησε τον λόγο που θέλει ο Αιμίλιος Χειλάκης να τον δει. «Μπορεί εν δυνάμει να θέλεις να τον κοιτάξεις στα μάτια στην φυλακή και να του πεις "ρε φίλε και εμένα με πρόδωσες, γιατί το έκανες αυτό;". Λυπάμαι που θα το πω, αλλά στην πλάτη των ηθοποιών και του θεάτρου παίχτηκε ένα μεγάλο παιχνίδι πολιτικής και αντιπολίτευσης. Έβγαιναν μέρα με τη μέρα ονόματα από διαφορετικές πολιτικές παρατάξεις», τόνισε η ηθοποιός.

Όσον αφορά την ίδια, δήλωσε πως στο παρελθόν είχε δεχτεί και εκείνη παρενόχληση. «Όλοι μας έχουμε έρθει αντιμέτωποι με ανθρώπους παράξενους, ανάγωγους, σκοτεινούς ή κακοποιητικούς. Όταν δέχτηκα παρενόχληση εγώ, έφυγα, έκλαψα, αναρωτήθηκα μήπως έκανα εγώ λάθος και έφταιγα. Αυτό είναι το χειρότερο σύνδρομο για κάποιον που κακοποιείται», εξομολογήθηκε.

Όπως δήλωσε αργότερα, η ίδια αντιμετώπισε το περιστατικό την ίδια στιγμή, ενώ ο «θύτης» της ζήτησε τελικά, συγγνώμη. «Του είπα: "Αν το ξανακάνετε αυτό, θα φύγω". Μου ζήτησε συγγνώμη μετά. Βίωσα την σεξουαλική παρενόχλυηση, όταν ο συγκεκριμένος άνθρωπος ζητούσε κάτι παραπάνω από την επαγγελματική μας σχέση», ανέφερε.





Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία «Αθηνά» - Λέκκας: Αυτές είναι οι δέκα περιοχές στις οποίες αναμένονται πλημμύρες

Pandora Papers - Ισημερινός: Έρευνα σε βάρος του προέδρου Γκιγιέρμο Λάσο

Δολοφονία στον Εύοσμο: Η μητέρα μου με έβαλε να πω ότι με κακοποιούσε σεξουαλικά, λέει η κόρη από τη φυλακή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης