Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ: Το δεύτερο άγαλμα της Νταϊάνας ως αφορμή για μία «αιφνιδιαστική» επίσκεψη στην Βρετανία

Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ: Το δεύτερο άγαλμα της Νταϊάνας ως αφορμή για μία «αιφνιδιαστική» επίσκεψη στην Βρετανία

Στην εκδήλωση θα παραβρεθούν 100 άτομα, ανάμεσά τους και ο Έλτον Τζον - Ο πρίγκιπας Χάρι είχε δώσει το «παρών» και στα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της μητέρας του, αλλά χωρίς τη Μέγκαν Μαρκλ

meghan_harry_art
Εμφάνιση - έκπληξη στην Βρετανία ίσως κάνουν αυτό τον μήνα ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, με αφορμή την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί προς τιμήν της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Αν και όλοι περίμεναν το ζευγάρι να επιστρέψει, μόνο για την βάπτιση της μικρής Λίλιμπετ, ένα νέο άγαλμα αφιερωμένο στην πριγκίπισσα του λαού στέκεται ως αφορμή για εκείνους να γυρίσουν στο Κένσινγκτον.



Στην εν λόγω εκδήλωση θα παραβρεθούν 100 καλεσμένοι, λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας του κορωνοϊού. Ανάμεσά τους θα βρεθεί και ο Έλτον Τζον.

Προς το παρόν, κανένας δεν γνωρίζει τις προθέσεις του πρίγκιπα Χάρι, όμως δεδομένης της εμφάνισής του στα αποκαλυπτήρια του πρώτου αγάλματος με τον αδερφό του, πρίγκιπα Ουίλιαμ, το κοινό φαντάζεται πως θα δώσει το παρόν.

Κλείσιμο

Να σημειωθεί πως στην προηγούμενη εκδήλωση η Μέγκαν Μαρκλ δεν κατάφερε να παραβρεθεί στην Βρετανία, αφού βρισκόταν στους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της στην Λίλιμπετ - Νταϊάνα. «Κανείς δεν γνωρίζει την απόφαση του πρίγκιπα Χάρι, αλλά ακούγονται πολλές φήμες ότι θα παραβρεθεί κι εκείνος στο Ηνωμένο Βασίλειο με την σύζυγό του και τα δύο τους παιδιά», λέει πηγή από το περιβάλλον τους.

Βέβαια, το κλίμα μεταξύ της βασιλικής οικογένειας και του ζευγαριού δεν είναι θερμό, ειδικότερα μετά τις αποκαλύψεις του πρίγκιπα Χάρι στη νέα του βιογραφία. Ειδικότερα, ο πατέρας του, πρίγκιπας Κάρολος φαίνεται «απογοητευμένος» με την στάση του γιου του, που δείχνει πως θέλει να καταστρέψει τον θεσμό της μοναρχίας.  Ωστόσο, δεν είναι ακόμα γνωστό αν ο πρίγκιπας Κάρολος θα παραβρεθεί στην τελετή.


Από την άλλη πλευρά, ο πρίγκιπας Χάρι και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ φαίνεται πως έχουν σπάσει τον πάγο μεταξύ τους ήδη από την προηγούμενη συνάντησή τους για τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της αδικοχαμένης μητέρας τους. Μάλιστα, δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Μέγκαν Μαρκλ και η Κέιτ Μίντλετον διατηρούν πολύ καλές σχέσεις μετά τον ερχομό της Λίλιμπετ, ενώ έχουν επίσης, καθημερινή τηλεγωνική επικοινωνία. 



Ειδήσεις σήμερα

Σαουδική Αραβία: Δέκα τραυματίες από δύο επιθέσεις με drone σε αεροδρόμιο

Κατέληξαν 65 ασθενείς με κορωνοϊό στη Γερμανία - Σχεδόν 9.000 κρούσματα το προηγούμενο 24ωρο

Καιρός: Με βροχές, καταιγίδες και ισχυρά μποφόρ συνεχίζεται η επέλαση της κακοκαιρίας «Αθηνά»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης