Μέγκαν Μαρκλ: Η απουσία της από την κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου αποδείχτηκε πολύ ευχάριστη είδηση για τη βασιλική οικογένεια

Μέγκαν Μαρκλ: Η απουσία της από την κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου αποδείχτηκε πολύ ευχάριστη είδηση για τη βασιλική οικογένεια

Ο λόγος που το Παλάτι δεν ήθελε την Δούκισσα του Σάσσεξ να παρευρεθεί στην κηδεία

markle3
Τέσσερις μήνες μετά την κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου, γίνεται γνωστό πως η βασιλική οικογένεια δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να παρεβρεθεί σε αυτήν η Μέγκαν Μαρκλ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Page Six, στα νέα κεφάλαια της βιογραφίας του ζευγαριού, που θα κυκλοφορήσουν στις 31 Αυγούστου, αποκαλύπτεται πως η απουσία της Δούκισσας του Σάσσεξ από την κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου μόνο χαρά έφερε στην βασιλική οικογένεια.



Μετά την πολυσυζητημένη συνέντευξη του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του στην Όπρα Γουίνφρεϊ, το Παλάτι φοβόταν πως αν η Μέγκαν Μαρκλ παρεβρισκόταν στην Βρετανία και συγκεκριμένα, στο θλιβερό αυτό γεγονός, σίγουρα θα απασχολούσε τα media και οι δημοσιογράφοι θα την ακολουθούσαν για μία δήλωση. Οπότε, θα χανόταν κάθε σεβασμός στην περίσταση και αυτόματα, μπορεί να δημιουργούνταν και άλλα προβλήματα.

Ευτυχώς για την βασιλική οικογένεια, η Μέγκαν Μαρκλ δεν κατάφερε να ταξιδέψει, λόγω της προχωρημένης τότε εγκυμοσύνης της στην Λίλιμπετ-Νταϊάνα. Οπότε, ο πρίγκιπας Χάρι πήγε στην κηδεία του παππού του ασυνόδευτος.

Κλείσιμο


Βέβαια, ίσως αυτή να ήταν και η τελευταία συνάντηση του Δούκα του Σάσσεξ με τον πατέρα του, αφού οι σχέσεις τους είχαν ψυχρανθεί από τότε και σίγουρα, η είδηση για το νέο του βιβλίο που αναμένεται να κυκλοφορήσει δεν βοηθάει στο να αναθερμανθούν.



Ειδήσεις σήμερα:

Ομιλία Μενέντεζ στο Μουσείο της Ακρόπολης: Ιδανικός εταίρος των ΗΠΑ η Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Πατέρας και γιος συνελήφθησαν για διακίνηση μεταναστών με ευρωπαϊκό ένταλμα

Ιωάννινα: Ποτάμια οι δρόμοι από ισχυρή βροχόπτωση - Πεσμένα δέντρα και διακοπές ρεύματος (βίντεο)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης