Λύγισε η Κατερίνα Καραβάτου: «Αυτούς που με πρόδωσαν, εγώ μπορώ να τους κοιτάξω στα μάτια, αυτοί μπορούν;»

Λύγισε η Κατερίνα Καραβάτου: «Αυτούς που με πρόδωσαν, εγώ μπορώ να τους κοιτάξω στα μάτια, αυτοί μπορούν;»

Συγκινημένη η παρουσιάστρια μίλησε για τους ανθρώπους που έχουν περάσει από την ζωή της, αλλά και για τον τρόπο, με τον οποίο της φέρθηκαν

karavatou
Λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα της στο τηλεοπτικό γυαλί δίπλα στην Μαρία Ηλιάκη, η Κατερίνα Καραβάτου μίλησε συγκινημένη για την πορεία της, την στάση της απέναντι στους ανθρώπους και αποκάλυψε το προσόν, που θέλει να διαθέτουν τα άτομα, που είναι γύρω της.

«Εγώ θεωρώ ένα υπέροχο προσόν τον σεβασμό. Έτσι με έχουν μάθει οι γονείς μου και αυτό θέλω να κάνω, να είμαι εντάξει, αν δεν είμαι εντάξει, έχω πρόβλημα. Ζορίζομαι ιδιαίτερα, αυτό όμως μου δίνει μία τεράστια δύναμη, γιατί όταν είσαι εντάξει και είσαι καθαρός και έχεις πει την αλήθεια, τότε αν προσπαθήσουν να σου κάνουν κάτι, οι άλλοι είναι λάθος, δεν είσαι εσύ», εξήγησε κατά την εμφάνισή της στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cefksmolmhht-st)

Στην συνέχεια, πρόσθεσε: «Απέκτησα την δύναμη να πω πράγματα που παλιότερα δεν θα έλεγα. Να κάνω πράγματα που παλιότερα, ούτε που είχα διανοηθεί να κάνω. Βρίσκεις την δύναμη να προχωρήσεις μπροστά με άλλο θάρρος. Κι εγώ αυτό το θάρρος το έχω κερδίσει μόνη μου. Κατάλαβες;».

Έπειτα, με δάκρυα στα μάτια αναφέρθηκε στην απόφασή της να λέει κάποια πράγματα από εδώ και στο εξής «έξω από τα δόντια». «Δεν ήθελα να είμαι συγκινημένη αυτή την στιγμή. Για πάρα πολλά έχω στεναχωρηθεί, είμαι στεναχωρημένη γενικά και παράλληλα δεν είμαι. Όταν ξεπεράσεις μία κατάσταση, που δεν είναι καθόλου ωραία, πρέπει πια να μιλάς καθαρά. Εγώ αυτό που κρατώ και αυτό κανείς δεν μπορεί να μου το πάρει, είναι ότι όλους αυτούς που μπορεί στο παρελθόν να έχουν προσπαθήσει να μου κάνουν κακό ή να με κοροϊδέψουν ή να με προδώσουν, εγώ μπορώ να τους κοιτάξω στα μάτια. Αυτοί μπορούν; Δεν μπορούν».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cefkpahihe5t-st)
Κλείσιμο



Ειδήσεις σήμερα:

Παρασκευή Κερασιώτη: «Δεν περίμεναν ότι μία τσιγγάνα θα κατάφερνε να γίνει μοντέλο»

Πωλείται έναντι 2,4 εκατ. ευρώ το ξενοδοχείο του Γιάννη Πουλόπουλου στην Άνοιξη

Πάτρα: Ο εξάχρονος Φώτης κέρδισε το στοίχημα της ζωής - Μειώθηκε η καταστολή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης