Η Μπέλα Χαντίντ απαντά στις φήμες με μία φωτογραφία: «Για όσους ανησύχησαν, έχω εμβολιαστεί»

Η Μπέλα Χαντίντ απαντά στις φήμες με μία φωτογραφία: «Για όσους ανησύχησαν, έχω εμβολιαστεί»

Το μοντέλο αρνείται τις φήμες που την ήθελαν να μην μπορεί να παραβρεθεί στο Met Gala λόγω του ότι δεν έχει εμβολιαστεί κατά της Covid-19

hadid
Η Μπέλα Χαντίντ απαντάει στις φήμες που την θέλουν να απουσίαζε από το Met Gala, λόγω του ότι δεν έχει εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού.

Ένας από τους βασικούς κανόνες για να μπορούν οι επισκέπτες να εισέλθουν στο λαμπερό event ήταν να είναι εμβολιασμένοι με όλες τις απαραίτητες δόσεις κατά της Covid-19.

Το γεγονός λοιπόν, ότι η Μπέλα Χαντίντ έλειπε από το πλευρό της αδερφής της, Τζίτζι παραξένεψε τους θαυμαστές τους, που δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν διαφορετικά την απουσία της, μιας και αυτές οι δύο συνήθως «πάνε πακέτο». Έτσι, υπέθεσαν πως το σούπερ μόντελ δεν είχε κάνει το εμβόλιο.



«Για όσους ανησύχησαν», έγραψε στην λεζάντα πάνω από ένα στιγμιότυπο από την ώρα που εμβολιαζόταν, το οποίο και ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Ωστόσο, η καλλονή δεν αποκάλυψε τον λόγο που απουσίαζε από την μεγάλη διοργάνωση μόδας.

bellal
Κλείσιμο


Πάντως, μπορεί αυτός να μην ήταν ο λόγος της απουσίας της Μπέλα Χαντίντ, όμως δεν ισχύει το ίδιο για τη Νίκι Μινάζ. Η διάσημη ράπερ αντέδρασε στον υποχρεωτικό εμβολιασμό που ζητάει η διοργάνωση και σε πρόσφατη δημοσίευσή της στο Twitter έγραψε: «Αν εμβολιαστώ, δεν θα το κάνω για το Met Gala. Θα το κάνω, όταν θα έχω κάνει επαρκή έρευνα. Το δουλεύω ακόμα».




Ειδήσεις σήμερα:


Ανησυχία για την τρύπα του όζοντος στον Νότιο Πόλο - Είναι μεγαλύτερη και από την Ανταρκτική

Επίθεση με βιτριόλι: «Σε κάποια χρόνια η δράστις θα είναι έξω», λέει ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Βατόπουλος: Πιθανή η αύξηση των κρουσμάτων σε παιδιά -Τι θα γίνει με την τρίτη δόση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης