Μπέλα Χαντίντ: Φόρεσε τη δημιουργία Ελληνίδας σχεδιάστριας και φαίνεται σαν να... είναι βρεγμένη

Μπέλα Χαντίντ: Φόρεσε τη δημιουργία Ελληνίδας σχεδιάστριας και φαίνεται σαν να... είναι βρεγμένη

Φωτογραφήθηκε με  φόρεμά από την συλλογή Wet Look  της Ελληνίδας Di Petsa - Το φόρεμα φαίνεται σαν να είναι βρεγμένο και κολλάει στο κορμί της - Επέλεξε να το φορέσει χωρίς εσώρουχα

bella-0
Η Μπέλα Χαντίντ είναι γνωστή για το μοντέρνο λουκ και τα ιδιαίτερα σύνολα, που επιλέγει και απόδειξη αποτελεί το χρυσό κολιέ, που φορούσε στις Κάννες και έμοιαζε με ανθρώπινους πνεύμονες.

Αυτή την φορά, το γνωστό μοντέλο επέλεξε ένα φόρεμα της Ελληνίδας σχεδιάστριας, Di Petsa και μάλιστα, της ταιριάζει εκπληκτικά. Πρόκειται για ένα λευκό κομμάτι, το οποίο δίνει την εντύπωση ότι είναι βρεγμένο και κολλάει πάνω στο κορμί της.

belal


Αυτό είναι και το χαρακτηριστικό των δημιουργιών της Δήμητρας Πέτσα, το ιδιαίτερο στυλ. Άλλωστε, η συλλογή της με τα Wet Look κομμάτια έχει εντυπωσιάσει το κοινό της και την επιλέγουν πλέον πολλές celebrities.

bell


Όπως είχε αναφέρει κι η ίδια, υπάρχει βέβαια, κι ένα κρυφό μήνυμα πίσω από την συγκεκριμένη συλλογή, να απενεχοποιηθούν τα σωματικά υγρά. Συγκεκριμένα, είχε δηλώσει: «Η συλλογή μου βασίζεται στην απενεχοποίηση των σωματικών υγρών. Το πώς αντιμετωπίζουμε τα υγρά του σώματός μας έχει να κάνει με το πώς αντιμετωπίζουμε τον κόσμο γύρω μας, κι ιδιαίτερα το νερό».

hadid
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης