Επίθεση με βιτριόλι: «Σε κάποια χρόνια η δράστις θα είναι έξω», λέει ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Επίθεση με βιτριόλι: «Σε κάποια χρόνια η δράστις θα είναι έξω», λέει ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Χαρακτήρισε ύβρι την απόφαση της κατηγορούμενης να μην παρευρεθεί στην δίκη – Δείτε βίντεο

ioanna-paliospyrou-56
Για την απόφασή της να παρευρεθεί στην δίκη μίλησε ένας εκ των δικηγόρων τής Ιωάννας Παλιοσπύρου, Νίκος Αλεξανδρής.

Όπως είπε στο MEGA το πρωί της Πέμπτης, «η Ιωάννα όλο αυτό το χρονικό διάστημα ήταν αποφασισμένη να πάει στη δίκη. Ήθελε να πάει με το κεφάλι ψηλά και να δείξει στην δράστιδα πώς ότι και αν της έκανε δεν θα λυγίσει, δεν θα το βάλει κάτω και θα συνεχίζει να παλεύει».

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, λίγο πριν την έναρξη της δίκης πληροφορήθηκαν ότι η δράστιδα δεν θα έρθει στη δίκη. «Η δράστιδα δεν το όφειλε μόνο στο θύμα της επιθέσεως, αλλά και στην δικαιοσύνη να είναι παρούσα. Ασέβεια και ύβρις η απόφαση της κατηγορουμένης να μην είναι στη δίκη» υπογράμμισε, ενώ όπως είπε, η Ιωάννα οργίστηκε «ανθρώπινα και δικαιολογημένα» όταν έμαθε ότι η δράστιδα δεν θα παρευρεθεί.

«Η Ιωάννα θα είναι σε κάθε δίκη και θα περιμένει την κατηγορουμένη. Κάθε φορά θα είναι εκεί και θα την περιμένει. Εάν η κατηγορουμένη περιμένει να καταθέσει η Ιωάννα και μετά το πεδίο θα είναι ελεύθερο για αυτή, θα την βρίσκει μπροστά της σε κάθε συνεδρίαση» τόνισε ο κ. Αλεξανδρής.

Παράλληλα, έκανε λόγο για έλλειψη σεβασμού προς το γυναικείο φύλο, λόγω του αιτήματος της πλευράς της κατηγορουμένης να είναι μόνο άνδρες οι ένορκοι στη δίκη. «Σε κάποια χρόνια μετά την ποινή, η δράστρια θα είναι έξω. Η Ιωάννα δεν θα είναι ποτέ έξω. Θα βιώνει την φυλακή της για πολλά χρόνια» υποστήριξε ο δικηγόρος της Ιωάννας, προσθέτοντας ότι «δυστυχώς θα είναι λίγα τα χρόνια που θα μείνει στην φυλακή». Τέλος, σχετικά με την υγεία της Ιωάννας, έκανε λόγο πως «οι γιατροί της λένε ότι έχει πάει πίσω η θεραπεία της. Όμως η δύναμη ενός ανθρώπου μπορεί να καταφέρει πολλά πράγματα».

Δείτε βίντεο:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ceb13gr83de9-se)

Ειδήσεις σήμερα:

AUKUS: Στρατηγική συμμαχία ΗΠΑ-Αυστραλίας και Ηνωμένου Βασιλείου ενάντια στην Κίνα - Οι αντιδράσεις από Πεκίνο και Παρίσι

Δίκη για επίθεση με βιτριόλι: «Θα είμαι παρούσα σε κάθε συνεδρίαση» δήλωσε η Ιωάννα

Τρίτη δόση: Πόσοι την έλαβαν το πρώτο 48ωρο - Τι ακολουθεί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης