Met Gala: Από το «total black» της Καρντάσιαν στις... αξύριστες μασχάλες της Λούρδης - Όλες οι εκκεντρικές εμφανίσεις των σταρ

Met Gala: Από το «total black» της Καρντάσιαν στις... αξύριστες μασχάλες της Λούρδης - Όλες οι εκκεντρικές εμφανίσεις των σταρ

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, οι καλεσμένοι «έβαλαν τα δυνατά τους», για να τραβήξουν όλα τα φλας πάνω τους - Δείτε τι φόρεσαν

kim_masked
Το Met Gala 2021 πραγματοποιήθηκε και για άλλη μία χρονιά οι εμφανίσεις των celebrities ήταν πέρα για πέρα εντυπωσιακές. Ωστόσο, κάποιες από αυτές κατάφεραν να συγκεντρώσουν όλα τα βλέματα πάνω τους -η καθεμία για τον δικό τους λόγο.

Την πρωτιά φυσικά, κέρδισε η Κιμ Καρντάσιαν, η οποία γνωρίζει πολύ καλά πώς να τραβάει επάνω της την προσοχή. Ντυμένη με μία total black ολόσωμη φόρμα, η οποία δεν άφηνε τίποτα εκτεθειμένο -ούτε καν το πρόσωπό της-, η διάσημη περσόνα έγινε γρήγορα αντικείμενο συζήτησης στο διαδίκτυο, με το κοινό να ξαφνιάζεται από την εκκεντρική της εμφάνιση, καθώς είναι από τις λίγες φορές, που η σταρ εμφανίζεται τόσο «ντυμένη».



Η Τζένιφερ Λόπεζ κέρδισε επίσης, τις εντυπώσεις με το «καουμπόικο» λουκ της. Η Λατίνα σταρ, η οποία έχει συνηθίσει το τελευταίο διάστημα να βρίσκεται στο επίκεντρο λόγω της σχέσης της με τον Μπεν Άφλεκ, τράβηξε όλα τα φλας πάνω της με το εντυπωσιακό, σέξι φόρεμά της και το τεράστιο καπέλο, με το οποίο το συνδύασε. Βέβαια, το highlight της εμφάνισής της ήταν το φιλί που αντάλλαξε με τον Μπεν Άφλεκ, φορώντας και οι δύο τις μάσκες τους.



Κλείσιμο
Ο Lil Nas X ακολούθησε την τακτική της Lady Gaga και διάλεξε μία εμφάνιση που θα έμενε αξέχαστη στους θαυμαστές του. Ο ράπερ έφτασε τυλιγμένος με μία χρυσή, βελούδινη κάπα, όμοιος με αυτοκράτορα. Όταν όμως, την έβγαλε, αποκαλύφθηκε μία ολόχρυση πανοπλία. Το «show» όμως, δεν τελείωσε εκεί, καθώς κάτω από την πανοπλία του, κρυβόταν μία ολόσωμη φόρμα γεμάτη κρύσταλλα. Όπως ανέφερε ο ίδιος, η εμφάνισή του ήταν συμβολική για το «coming out» που έκανε τον τελευταίο χρόνο.



Η Μπίλι Άιλις έκανε την διαφορά. Ίσως η ενδυματολογική της επιλογή να μην ήταν τόσο extreme όσο οι υπόλοιπες, όμως αποτελεί «έκπληξη» από την τραγουδίστρια, αν σκεφτεί κανείς τις εώς τώρα στιλιστικές της επιλογές, οι οποίες αποτελούνταν κυρίως από φαρδιά -καμιά φορά και ανδρικά- ρούχα. Όπως όλα δείχνουν, το τελευταίο διάστημα, η νεαρή σταρ έχει «αγκαλιάσει» την κλασσική μόδα.



Το Met Gala φημίζεται για τις παρουσίες που συγκεντρώνει, καθώς όλες τους «οφείλουν» να διαθέτουν σίγουρα... αισθητική. Δεν θα μπορούσε λοιπόν, να απουσιάζει η «βασίλισσα της μόδας» Ριάνα. Ντυμένη με ένα μαύρο κομμάτι, που παραπέμπει τόσο σε φόρεμα, όσο και σε «καπαρντίνα», η τραγουδίστρια κατάφερε για άλλη μία φορά να συζητηθεί για τις «περίεργες» επιλογές της.



Αν και ο κύριος λόγος που συζητήθηκε η εμφάνιση της Μέγκαν Φοξ στο Met Gala ήταν ο καβγάς του συντρόφου της, Μασίν Γκαν Κέλι με τον μποξέρ Κόνορ ΜακΓκρέγκορ, το κομψό, αλλά ταυτόχρονα σέξι σύνολό της δεν πέρασε φυσικά απαρατήρητο. Το κόκκινο φόρεμα ιαπωνικής αισθητικής, που επέλεξε και αφήνει εκτεθειμένα τα πιο «δυνατά» σημεία του σώματός της σε συνδυασμό με το αψεγάδιαστο πρόσωπό της ήταν μία από τις πιο κομψές εμφανίσεις της.



Η Κάρα Ντελεβίν δεν επιλέγει καμία της εμφάνιση χωρίς να υπάρχει λόγος και το έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές. Το διάσημο μοντέλο αποφάσισε να αρπάξει την ευκαιρία του Met Gala για να στείλει το δικό της κοινωνικό μήνυμα κατά της πατριαρχίας. Ντυμένη με ένα ολόλευκο σύνολο έκανε την διαφορά, γράφοντας το μήνυμά της πάνω στο μπλουζάκι της: «Πατήστε την πατριαρχία».



Ως κόρη της Μαντόνα, η Λούρδη δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη σε μία τόσο σημαντική διοργάνωση. Επιλέγοντας μία φούξια φούστα γεμάτη τρουκς και ένα ανάλογο τοπ συζητήθηκε ιδιαίτερα για το γούστο της, καθώς το σύνολό της έμοιαζε να μην «αρμόζει» στην περίσταση. Βέβαια, δεν ήταν μόνο αυτό που την έκανε Νο1 θέμα συζήτησης. Η Λούρδη πόζαρε μπροστά στον φακό με την γλώσσα έξω, καταρρίπτοντας τα στερεότυπα που θέλουν την εκδήλωση πιο «σοβαρή». Φυσικά, δεν δίστασε να δείξει και το σήμα κατατεθέν της, που δεν είναι άλλο από... τις αξύριστες μασχάλες της.



Την στιγμή που όλοι εστιάζουν στους celebrities, η πολιτικός και ακτιβίστρια Αλεξάντρια Οκάσιο - Κορτές αποφάσισε να στείλει κι εκείνη το δικό της μήνυμα, ακολουθώντας το παράδειγμα της Κάρα Ντελεβίν. «Φορολογήστε τους πλούσιους», έγραφε με μεγάλα κόκκινα γράμματα το κατάλευκο φόρεμα που επέλεξε και φυσικά, δεν πέρασε απαρατήρητη.



Η Κένταλ Τζένερ έκανε το απόλυτο contrast με την αδερφή της Κιμ Καρντάσιαν με το λαμπερό, διάφανο φόρεμα που επέλεξε. Το διεθνούς φήμης μοντέλο εμφανίστηκε με ένα αέρινο φόρεμα, το οποίο άφηνε εκτεθειμένη την καλλίγραμμη σιλουέτα της, στολίζοντάς την με εντυπωσιακά διαμάντια. Φυσικά, κάλυψε τα «επίμαχα» σημεία με ένα κορμάκι στο χρώμα του δέρματος.



Δείτε εδώ και τις υπόλοιπες εμφανίσεις, που «έκλεψαν την παράσταση»:

J Balvin

Simon Biles


Asap Rocky


Grimes


Zoe Kravitz


Lili Reinhart



Ειδήσεις σήμερα:

Ανοίγει ξανά η πλατφόρμα για τα αδήλωτα τετραγωνικά - Έως το τέλος του έτους οι δηλώσεις

Ένοπλη ληστεία σε τράπεζα στο κέντρο της Αθήνας: Δίδυμο δραστών με καλάσνικοφ ψάχνει η Αστυνομία

Μετρό Θεσσαλονίκης: Συνεχίζονται οι εργασίες στον σταθμό Βενιζέλου - Απορρίφθηκε αίτημα προσωρινής διαταγής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης