Βρετανίδα συγγραφέας: «Έρχεται το τέλος της μοναρχίας, ο πρίγκιπας Τζορτζ δεν θα στεφθεί ποτέ βασιλιάς»

Βρετανίδα συγγραφέας: «Έρχεται το τέλος της μοναρχίας, ο πρίγκιπας Τζορτζ δεν θα στεφθεί ποτέ βασιλιάς»

Η συγγραφέας, Χίλαρι Μάντελ, υποστηρίζει ότι ο πρίγκιπας Τζορτζ δεν θα στεφθεί ποτέ βασιλιάς, γεγονός που σημαίνει ότι απομένουν μόνο δύο γενιές Βρετανών γαλαζοαίματων

George
«Eίναι πολύ δύσκολο να καταλάβεις το σκεπτικό πίσω από τον θεσμό της μοναρχίας στον σύγχρονο κόσμο, όταν ο κόσμος βλέπει τα μέλη της βασιλικής οικογένειας ως celebrities», δηλώνει η 69χρονη μυθιστοριογράφος, Χίλαρι Μάντελ, που γνωρίζει καλά τα θέματα του παλατιού, μιλώντας για το τέλος της μοναρχίας. 

Η συγγραφέας, σύμφωνα με την Daily Mail, υποστηρίζει επίσης ότι ο πρίγκιπας Τζορτζ δεν θα στεφθεί ποτέ βασιλιάς, γεγονός που σημαίνει ότι απομένουν μόνο δύο γενιές Βρετανών γαλαζοαίματων.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, είπε ότι, παρά την αφοσίωση που δείχνουν η βασίλισσα Ελισάβετ και ο πρίγκιπας Κάρολος, πιστεύει ότι ο θεσμός της μοναρχίας δεν θα επιβιώσει. 

«Η βασιλεία είναι τόσο παλαιά που έχει μια διάσταση αγιότητας», σημειώνει η 69χρονη Βρετανίδα μυθιστοριογράφος. Ερωτηθείσα στο πόσο πιστεύει ότι μπορεί να αντέξει στον χρόνο ο θεσμός της μοναρχίας στον χρόνο, η Χίλαρι Μαντέλ απαντά μόνο για δύο ακόμα γενιές και αν αυτό ισχύει, σημαίνει ότι ο πρίγκιπας Τζορτζ δεν θα στεφθεί ποτέ βασιλιάς.

Εκπρόσωπος του Παλατιού πάντως αρνήθηκε να σχολιάσει τους παραπάνω ισχυρισμούς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η σύζυγός του, Κέιτ Μίντλετον, συζήτησαν με τον πρίγκιπα Τζόρτζ σε ηλικία επτά ετών ότι έχει κάποιον ιδιαίτερο ρόλο και καθήκοντα ως μελλοντικός διάδοχος του θρόνου.

Κλείσιμο
Παρόλα αυτά πηγές προσκείμενες στο Παλάτι τονίζουν ότι ο Γουίλιαμ και η Κέιτ έχουν διαλέξει όσο το δυνατόν μια φυσιολογική ζωή για τα παιδιά τους.

Ειδήσεις σήμερα

Μητσοτάκης σε ΔΕΘ: Θα πάω σε εκλογές στο τέλος και θα ζητήσω αυτοδυναμία - Τι είπε για ανασχηματισμό, μέτρα και πανδημία

Γκάζι: Συμπλοκή νεαρών και πυροβολισμοί το Σάββατο - Τραυματίστηκαν τρία άτομα

Κριστιάνο Ρονάλντο: Αεροπλάνο πάνω από το Μάντσεστερ με πανό για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης