«Βόμβα» από τον πρίγκιπα Χάρι: Γράφει κρυφά αποκαλυπτικό βιβλίο για τη ζωή του στη βασιλική οικογένεια

«Βόμβα» από τον πρίγκιπα Χάρι: Γράφει κρυφά αποκαλυπτικό βιβλίο για τη ζωή του στη βασιλική οικογένεια

Εδώ και ένα χρόνο ο «αντάρτης» των ανακτόρων του Μπάκιγχαμ ετοιμάζει την αποκαλυπτική βιογραφία του με την βοήθεια βραβευμένου Αμερικανού δημοσιογράφου - Ο Χάρι ξετυλίγει το «κουβάρι» της ζωής του από την παιδική του ηλικία μέχρι σήμερα

harry
«Σεισμό» μεγατόνων αναμένεται να προκαλέσει στο παλάτι του Μπάκιγχαμ η βιογραφία του πρίγκιπα Χάρι, την οποία γράφει κρυφά εδώ και ένα χρόνο ο εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ με την βοήθεια του διάσημου και βραβευμένου με Πούλιτζερ Αμερικανού δημοσιογράφου John Joseph Moehringer.

Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον του δούκα του Σάσεξ, που μίλησαν υπό καθεστώς ανωνυμίας στην αμερικανική ιστοσελίδα των celebrities, Page Six, ο έκτος στην διαδοχή του θρόνου της Γηραιάς Αλβιώνας έχει, ήδη, πουλήσει τα δικαιώματα της βιογραφίας του, η οποία περιέχει πολλές αποκαλύψεις για τη ζωή του με την βασιλική οικογένεια, στον εκδοτικό οίκο Penguin Random House. Πρόκειται για τον ίδιο εκδοτικό οίκο που έχει εκδώσει και το πρώτο παιδικό βιβλίο της Μέγκαν Μαρκλ με τίτλο The Bench.

Το όνομα του Moehringer εγγυάται την επιτυχία του βιβλίου, αφού ο δημοσιογράφος και συγγραφέας βρίσκεται πίσω από τις επιτυχημένες βιογραφίες του θρύλου του τένις, Αντρέ Αγκάσι, του συνιδρυτή της Nike, Φιλ Νάιτ ενώ η δική του αυτοβιογραφία υπό τον τίτλο «The Tender Bar» έγινε ταινία με σκηνοθέτη τον Τζορτζ Κλούνεϊ και πρωταγωνιστή τον Μπεν Άφλεκ.

Το βιβλίο είναι σχεδόν έτοιμο και αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2022. Ο εκδοτικός οίκος δίνει μια πρόγευση του βιβλίου της δεκαετίας, σύμφωνα με την Page Six, γράφοντας στην ιστοσελίδα του πως ο Χάρι με την βιογραφία του αναμένεται για πρώτη φορά να μοιραστεί τις εμπειρίες, τις περιπέτειες, τις απώλειες και τα μαθήματα ζωής, που τον βοήθησαν να διαμορφώσει τον χαρακτήρα του. Το νέο βιβλίο θα καλύψει την ζωή του Βρετανού γαλαζοαίματου από την παιδική του ηλικία μέχρι σήμερα, την έκθεση στα φώτα της δημοσιότητας, την θητεία του στον Στρατό και την χαρά που ένιωσε όταν έγινε σύζυγος και πατέρας.

Σε φιλανθρωπική οργάνωση η προκαταβολή από το βιβλίο

Αν και προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό το ποσό της προκαταβολής που έλαβε ο εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ για την συγγραφή της βιογραφίας του, ο εκδοτικός οίκος αναφέρει πως ο Βρετανός πρίγκιπας θα δωρίσει την προκαταβολή σε φιλανθρωπική οργάνωση.

Το βιβλίο αναμένεται να γίνει ανάρπαστο και να «γράψει ιστορία», ειδικότερα, αν ο Χάρι αποκαλύψει την δική του εκδοχή για το Megxit και πώς εκείνος και η Μέγκαν κατέληξαν να μετακομίσουν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού ενώ δεν αποκλείεται να κάνει αναφορά και στον θάνατο της μητέρας του, πριγκίπισσας Νταϊάνα και πώς τον διαχειρίστηκε η βασιλική οικογένεια. Ακόμα αναμένεται πως ο δούκας του Σάσεξ θα ρίξει «φως» στην ταραγμένη σχέση με τον πατέρα του, πρίγκιπα Κάρολο, για την οποία έχει μιλήσει και στις συνεντεύξεις που παραχώρησε μετά το Megxit. Κανείς ακόμα δεν γνωρίζει πού θα σταματήσει το εύρος των αποκαλύψεων του «αντάρτη» πρίγκιπα και αν ανάμεσα σε αυτές έρθουν στο φως και οι αιτίες για το βαθύ ρήγμα στη σχέση του Χάρι με τον μεγαλύτερο αδερφό του, πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Harry and Meghan on how race factored into their U.K. press coverage


Ειδήσεις σήμερα

Εμβόλιο ή... σπίτι: Μόνο εμβολιασμένοι στα καταστήματα λιανικής από Σεπτέμβριο

NSO: Ποια είναι η ισραηλινή εταιρεία που φέρεται να διευκόλυνε την κατασκοπεία εις βάρος δημοσιογράφων

Η Αυστραλία απελαύνει ακροδεξιά Bρετανίδα σχολιάστρια - Ήταν σε καραντίνα και άνοιγε την πόρτα γυμνή και χωρίς μάσκα!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης