Άλεξ Ροντρίγκεζ: Αν και η Τζένιφερ Λόπεζ τον «εξαφάνισε» από παντού, εκείνος συνεχίζει να λέει τα καλύτερα για εκείνη

Άλεξ Ροντρίγκεζ: Αν και η Τζένιφερ Λόπεζ τον «εξαφάνισε» από παντού, εκείνος συνεχίζει να λέει τα καλύτερα για εκείνη

alex
Αν και πρόσφατα, η Τζένιφερ Λόπεζ έκανε ξεκάθαρο στον Άλεξ Ροντρίγκεζ ότι η ιστορία μεταξύ τους έχει τελειώσει μια για πάντα, εξαφανίζοντας κάθε ίχνος του από τα social media της, εκείνος εξακολουθεί να λέει τα καλύτερα για την πρώην αγαπημένη του.

Το ζευγάρι ήταν μαζί τα τελευταία πέντε περίπου χρόνια, ενώ ο άσσος του μπέιζμπολ είχε χαρίσει ένα μονόπετρο στη Λατίνα σταρ, δίνοντας την εντύπωση ότι η σχέση τους θα περάσει σε άλλο επίπεδο. Τελικά όμως, μία απιστία του, που έγινε γνωστή τον περασμένο Απρίλιο ήταν αρκετή για να απομακρύνει την Τζένιφερ Λόπεζ από κοντά του.



Αν και η ίδια δεν έχασε χρόνο και γύρισε αμέσως στον αγαπημένο της Μπεν Άφλεκ, ο Άλεξ Ροντρίγκεζ δείχνει πως «δεν κρατάει κακία» και εξακολουθεί να μιλάει για εκείνη με τα καλύτερα λόγια.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Entertainment Tonight, ο Άλεξ Ροντρίγκεζ αναφέρθηκε στην σταρ και δήλωσε ευγνώμων για την σχέση τους.

«Είχα πέντε χρόνια μίας απίστευτης ζωής, βίωσα την συντροφικότητα με τον καλύτερο τρόπο και φυσικά και εγώ και οι κόρες μου μάθαμε τόσα πολλά πράγματα», ανέφερε αρχικά.



Στην συνέχεια, πρόσθεσε: «Είμαστε τόσο ευγνώμονες για τα τελευταία αυτά πέντε χρόνια. Σκεφτόμαστε ήδη πώς θα κάνουμε τα πέντε επόμενα χρόνια καλύτερα από αυτά, που περάσαμε ήδη».

Αυτή την περίοδο, ανέφερε πως βρίσκεται σε μία πολύ καλή φάση και έχει αφοσιωθεί πλήρως στα παιδιά του, περιμένοντας να δει πώς θα εξελιχθούν.

Κλείσιμο






Ειδήσεις σήμερα: 

Φωτιές στον Θεολόγo: Δεκατετράχρονος ομολόγησε ότι ευθύνεται για 9 από τις 13 - Προσήχθησαν και οι γονείς του

Άνοιξε η πλατφόρμα για τους πυρόπληκτους: Έως 30 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις - Αναλυτικά η διαδικασία

Καιρός: «Δυναμώνουν» οι άνεμοι σήμερα στην Αττική, πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης