Το φλέγον ζήτημα στον κόσμο των celebrities φαίνεται να αποτελεί τις τελευταίες μέρες το φημολογούμενο ειδύλλιο των Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ.
Σε άλλους μπορεί να έχει προκαλέσει ενθουσιασμό, όμως σε άλλους εκνευρισμό, όπως ισχύει στην περίπτωση του Άλεξ Ροντρίγκεζ. Όπως δήλωσε πηγή από το περιβάλλον του πρώην ζευγαριού στο People, ο αστέρας του μπέιζμπολ είναι φοβερά νευριασμένος με την τροπή, που έχει πάρει η κατάσταση.
Η Τζένιφερ Λόπεζ άλλαξε την αρχική της στάση απέναντι του, όπως αποκαλύπτει η πηγή και έκοψε κάθε επικοινωνία μαζί του. Ενώ αρχικά οι δυο τους είχαν χωρίσει «φιλικά», η τραγουδίστρια δε δείχνει διατεθειμένη να μείνει στο παρελθόν με κανένα τρόπο.
«Η Τζένιφερ φαίνεται πολύ χαρούμενη. Προσπάθησε για μεγάλο χρονικό διάστημα να κάνει τη σχέση της με τον Άλεξ να δουλέψει. Αισθάνεται καλά, που αποφάσισε να το διακόψει. Απλώς δεν τον εμπιστεύεται και δεν ήθελε να χάσει περισσότερο χρόνο», εξηγεί η πηγή, ενώ αναφέρει πως η αντίδραση της έχει στοιχίσει στον πρώην της, που είναι πολύ εκνευρισμένος: «Πλήρωσε σίγουρα τον εγωισμό τους. Είχε την εντύπωση πως θα συνέχιζαν σαν φίλοι, όμως η άσχημη συμπεριφορά του έκανε την Τζεν να τόν κόψει», καταλήγει.
Να σημειωθεί πως η Τζένιφερ Λόπεζ αυτό το διάστημα απολάμβανε τις διακοπές της με τονΜπεν Άφλεκ στην Μοντάνα, γεγονός που φαίνεται να αποτελεί και τον λόγο, που απομακρύνθηκε από τον Ροντρίγκεζ.
Κοινός τους φίλος ανέφερε στο Elle: «Η Τζένιφερ μιλάει με τον Μπεν κάθε μέρα. Κάνουν σχέδια να δουν ο ένας τον άλλο». «Είναι πολύ ενθουσιασμένη για το πώς πάνε τα πράγματα μεταξύ τους», καταλήγει και προετοιμάζει το κοινό του διάσημου ζευγαριού για νέες εξελίξεις στη σχέση τους.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Original Sacher-Torte, Sacher Cubes και Apple Strudel, συνοδευόμενα από τα signature ροφήματα του Sacher, σε ένα ξεχωριστό pop-up στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, από τις 15 Οκτωβρίου 2026 έως τα τέλη Ιανουαρίου 2027.