Η Τζένιφερ Λόπεζ  «αδειάζει» τον πρώην της - Έκοψε κάθε επικοινωνία μαζί του

Η Τζένιφερ Λόπεζ  «αδειάζει» τον πρώην της - Έκοψε κάθε επικοινωνία μαζί του

Σε αναμμένα κάρβουνα ο Άλεξ Ροντρίγκεζ

lopez343
Το φλέγον ζήτημα στον κόσμο των celebrities φαίνεται να αποτελεί τις τελευταίες μέρες το φημολογούμενο ειδύλλιο των Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ.

Σε άλλους μπορεί να έχει προκαλέσει ενθουσιασμό, όμως σε άλλους εκνευρισμό, όπως ισχύει στην περίπτωση του Άλεξ Ροντρίγκεζ. Όπως δήλωσε πηγή από το περιβάλλον του πρώην ζευγαριού στο People, ο αστέρας του μπέιζμπολ είναι φοβερά νευριασμένος με την τροπή, που έχει πάρει η κατάσταση.

jennifer-lopez-alex-rodriguez-ftr


Η Τζένιφερ Λόπεζ άλλαξε την αρχική της στάση απέναντι του, όπως αποκαλύπτει η πηγή και έκοψε κάθε επικοινωνία μαζί του. Ενώ αρχικά οι δυο τους είχαν χωρίσει «φιλικά», η τραγουδίστρια δε δείχνει διατεθειμένη να μείνει στο παρελθόν με κανένα τρόπο.

«Η Τζένιφερ φαίνεται πολύ χαρούμενη. Προσπάθησε για μεγάλο χρονικό διάστημα να κάνει τη σχέση της με τον Άλεξ να δουλέψει. Αισθάνεται καλά, που αποφάσισε να το διακόψει. Απλώς δεν τον εμπιστεύεται και δεν ήθελε να χάσει περισσότερο χρόνο», εξηγεί η πηγή, ενώ αναφέρει πως η αντίδραση της έχει στοιχίσει στον πρώην της, που είναι πολύ εκνευρισμένος: «Πλήρωσε σίγουρα τον εγωισμό τους. Είχε την εντύπωση πως θα συνέχιζαν σαν φίλοι, όμως η άσχημη συμπεριφορά του έκανε την Τζεν να τόν κόψει», καταλήγει.



Να σημειωθεί πως η Τζένιφερ Λόπεζ αυτό το διάστημα απολάμβανε τις διακοπές της με τον Μπεν Άφλεκ στην Μοντάνα, γεγονός που φαίνεται να αποτελεί και τον λόγο, που απομακρύνθηκε από τον Ροντρίγκεζ.

Κλείσιμο
Κοινός τους φίλος ανέφερε στο Elle: «Η Τζένιφερ μιλάει με τον Μπεν κάθε μέρα. Κάνουν σχέδια να δουν ο ένας τον άλλο». «Είναι πολύ ενθουσιασμένη για το πώς πάνε τα πράγματα μεταξύ τους», καταλήγει και προετοιμάζει το κοινό του διάσημου ζευγαριού για νέες εξελίξεις στη σχέση τους.



Ειδήσεις σήμερα 

Ινδία: «Ξεβράζει» πτώματα ο Γάγγης - Στους 4.077 οι θάνατοι από κορωνοϊό το προηγούμενο 24ωρο

Ανοιχτά σήμερα τα καταστήματα - Πού και ποιες ώρες μπορείτε να ψωνίσετε

Δολοφόνησαν 58χρονο με συμβόλαιο θανάτου στη Μεταμόρφωση - Δείτε βίντεο από τον τόπο του εγκλήματος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης