ΗΕλπίδα Νίνου, η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη επισκέφτηκε για πρώτη φορά τον ηθοποιό στις φυλακές Τρίπολης. Αυτό ήταν το πρώτο επισκεπτήριο που δέχτηκε ο ηθοποιός μετά την προφυλάκισή του. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso η συνάντηση των δύο συζύγων έγινε σε κλίμα έντονης συναισθηματικής φόρτισης.
Η χορογράφος κάνει ότι μπορεί για να παρηγορήσει τον σύντροφό της. To ίδιο δημοσίευμα θέλει τον Πέτρο Φιλιππίδη να «λύγισε» βλέποντας τη γυναίκα του και αντέδρασε έντονα, όταν ο σωφρονιστικός υπάλληλος τον ενημέρωσε ότι έληξε ο χρόνος του επισκεπτηρίου.
Εξίσου «βράχος» στο πλευρό του είχε σταθεί και στην πρόσφατη απολογία του. Σύμφωνα μάλιστα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, στο άκουσμα της απόφασης για την προφυλάκισή του, είχε ξεσπάσει σε λυγμούς φωνάζοντας, «Μέχρι τέλους μαζί. Θα πεθάνουμε μαζί».
Τέλος ο Πέτρος Φιλιππίδης φέρεται ότι δήλωσε στον διευθυντή των φυλακών την πρόθεσή του να καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης.
Δείτε βίντεο: Πέτρος Φιλιππίδης: Το πρώτο επισκεπτήριο στη φυλακή από τη γυναίκα του
Η ανανέωση της Χάρτας Διαφορετικότητας από τη bwin Greece αντανακλά εκ νέου τη δέσμευσή του βραβευμένου brand να προσφέρει ένα δίκαιο εργασιακό περιβάλλον.
Με 50 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, ολοκληρωμένες λύσεις, εξειδικευμένη υποστήριξη και χιλιάδες προϊόντα για τις επιχειρήσεις στον κλάδο της εστίασης και της φιλοξενίας, τα METRO Cash & Carry είναι ο απόλυτος One Stop Shop προορισμός.
Στη φετινή διοργάνωση η NBG Pay και η EDPS παρουσιάζουν ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα ψηφιακών συναλλαγών για κάθε επαγγελματία που αναζητά σύγχρονες και ευέλικτες λύσεις.