Για την πορεία της σχέσης τους ρωτήθηκαν η Γιολάντα Καλογεροπούλου και ο Σταύρος Σβήγκος. Οι δύο ηθοποιοί εντοπίστηκαν από δημοσιογράφο τηλεοπτικής εκπομπής στο αεροδρόμιο, μετά από ταξίδι τους στη Μάλτα, και μίλησαν για τον δεσμό τους.
Η Γιολάντα Καλογεροπούλου δήλωσε πως είναι τυχεροί για το πώς έχουν εξελιχθεί μέχρι τώρα τα πράγματα και εξέφρασε την ελπίδα να συνεχίσουν να πορεύονται έτσι. Από την άλλη, ο Σταύρος Σβήγκος ανέφερε πως δεν σκέφτονται να κάνουν το επόμενο βήμα, αφού δεν χρειάζεται.
«Είμαστε πολύ τυχεροί και μέχρι τώρα μας πάνε όλα πολύ ωραία και ελπίζω να συνεχίσουμε», είπε η Γιολάντα Καλογεροπούλου στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό», την Τετάρτη 8 Απριλίου.
Στη συνέχεια, ο Σταύρος Σβήγκος ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, με τον ίδιο να επισημαίνει πως δεν υπάρχει λόγος να μπουν σε αυτή τη διαδικασία, από τη στιγμή που όλα κυλούν ομαλά. «Δεν χρειάζεται, όλα καλά είναι οπότε γιατί να τα σκεφτόμαστε; Ο καθένας όπως θέλει ζει», διευκρίνισε.
Πολύ υψηλή φωτοπροστασία, ενίσχυση του skin barrier και υψηλή ανεκτικότητα για καθημερινή χρήση, κάθε εποχή του χρόνου, από τη νέα Luxurious SunCare SKIN BARRIER PROTECTION SPF50
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.