Κάθι Γκρίφιν: «Πάσχω από καρκίνο του πνεύμονα», αποκαλύπτει η Αμερικανίδα ηθοποιός

Κάθι Γκρίφιν: «Πάσχω από καρκίνο του πνεύμονα», αποκαλύπτει η Αμερικανίδα ηθοποιός

Η γνωστή ηθοποιός θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση - Αισιόδοξοι οι γιατροί, καθώς βρίσκεται στο 1ο στάδιο

kathygriffin58
Η Αμερικανίδα ηθοποιός Κάθι Γκρίφιν αποκάλυψε σήμερα πως πάσχει από καρκίνο στον αριστερό πνεύμονά της, ο οποίος θα χρειαστεί μερική αφαίρεση, διευκρινίζοντας πως η ιατρική πρόγνωση είναι ενθαρρυντική, σύμφωνα με τους γιατρούς της.

«Θα υποβληθώ σε επέμβαση για την αφαίρεση του μισού τμήματος του αριστερού πνεύμονά μου. Ναι, έχω καρκίνο του πνεύμονα ενώ δεν έχω καπνίσει ποτέ!», έγραψε η ηθοποιός στο Twitter.

«Οι γιατροί είναι πολύ αισιόδοξοι δεδομένου πως (ο καρκίνος) είναι σταδίου 1 και περιορίζεται στον αριστερό πνεύμονά μου», συμπλήρωσε η 60χρονη, σημειώνοντας πως δεν θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χημειοθεραπεία.

kathygriffin


Η Κάθι Γκρίφιν, που έχει κερδίσει δύο βραβεία Emmy και ήταν συμπαρουσιάστρια, για δέκα χρόνια, της βραδιάς του ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς στο CNN, είχε προκαλέσει αντιδράσεις ο 2017, αφότου είχε αναρτήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες όπου εμφανιζόταν να κρατάει το γεμάτο αίματα κεφάλι ενός αποκεφαλισμένου άνδρα, το οποίο έμοιαζε πολύ με τον τότε πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

Το περιστατικό κατάφερε πλήγμα στην καριέρα της ηθοποιού, η οποία έχασε το συμβόλαιό της με το CNN, παρά τη δημοσίευση ενός βίντεο όπου ζητούσε συγγνώμη. Υποχρεώθηκε, τότε, να ακυρώσει σειρά εμφανίσεων και βρέθηκε στο στόχαστρο απειλών κατά της ζωής της.

Ειδήσεις σήμερα:

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Σιμόν Μπάιλς σχεδιάζει τελικά να αγωνιστεί στη δοκό ισορροπίας

Τρία σενάρια για την πανδημία το φθινόπωρο

Με συρτάκι και Χουαντορένα η απονομή του χρυσού μεταλλίου στον Μίλτο Τεντόγλου - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης