Μετάτα χθεσινά της σχόλια για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, η Μαρία Ιωαννίδου αποκαλύπτει πως δέχτηκε απειλές για όσα είπε και θέλησε να μιλήσει εκ νέου επί του θέματος, προκειμένου να ξεκαθαρίσει την θέση της.
Συγκεκριμένα, η ηθοποιός είχε αναφέρει στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #Not» πως ο Φιλιππίδηςείχε ναι μεν «διαστροφές», όμως είναι ένας εκπληκτικός ηθοποιός, που θα λείψει σίγουρα στο θέατρο. Μάλιστα, δεν δίστασε να τον συγκρίνει τόσο με τον Χέμινγουεϊ, όσο και με τον Μεγαλέξανδρο, λέγοντας πως «κι εκείνοι είχαν διαστροφές, αλλά ήταν σπουδαίες προσωπικότητες».
Αυτή την φορά, η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε ξανά στην εκπομπή του Open και ανέφερε: «Δέχτηκα απειλητικά τηλεφωνήματα, που μου έλεγαν: Γιατί τα λες όλα αυτά; Γιατί τον στηρίζεις; Τίποτα δεν στηρίζω. Εγώ αισθάνομαι ότι έχουμε πένθος. Πενθούμε τον καλλιτέχνη και σπουδαίο ηθοποιό Πέτρο Φιλιππίδη. Τελείωσε. Τιμωρήθηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης».
«Αυτοί, που με πήραν τηλέφωνο ήταν συνάδελφοι και μου έλεγαν "πρέπει να τον θάψουμε". Μα, θαμμένος είναι. Εγώ δεν παύω να σκέφτομαι τον γιο του. Αυτό το παιδί πώς θα προχωρήσει; Πώς θα επιβιώσει με αυτό το όνομα;», συνέχισε η ηθοποιός.
Η La Roche-Posay γιορτάζει 50 χρόνια δερματολογικής φροντίδας προσφέροντας καινοτόμες λύσεις που συνδυάζουν ορατά αποτελέσματα και σεβασμό στην επιδερμίδα.