Μάρθα Καλιφατίδη: Τα γενέθλια, η επιστολή στον εαυτό της και ο απολογισμός μιας 10ετίας

Μάρθα Καλιφατίδη: Τα γενέθλια, η επιστολή στον εαυτό της και ο απολογισμός μιας 10ετίας

Η Ελληνοαυστραλή τηλεστάρ έκλεισε τα 33 και έβγαλε τις κρυφές της σκέψεις στον λογαριασμό της στο Ιnstagram - «Διαλέξτε τους φίλους με σύνεση... και αν είστε τυχεροί, τότε θα έχετε βρει το τζακ ποτ», έγραψε

marthaa-k-0
Η Ελληνοαυστραλή Μάρθα Καλιφατίδη έγινε γνωστή από το ριάλιτι «Γάμος με την πρώτη ματιά» στο οποίο και κέρδισε. Σήμερα, η 33χρονη Ελληνίδα έχει τα γενεθλιά της και στέλνει μία επιστολή στον εαυτό της για το τί έμαθε τα 10 τελευταία χρόνια.

«Πάντα αγκάλιαζα το γεγονός ότι κάθε μέρα μεγαλώνω, όμως σήμερα που έγινα 33, ξύπνησα και ένιωσα λυπημένη και μπερδεμένη. Αυτό με έκανε να αναλογιστώ την τελευταία δεκαετία της ζωής μου», γράφει στο Instagram η Μάρθα και συνεχίζει:

«Τι θα έλεγα στον 23 ετών εαυτό μου; ⁣Πρώτον, να είστε καλύτεροι με την οικογένειά σας. Πραγματικά θέλουν μόνο το καλύτερο για εσάς ... ακόμη και αν δεν ξέρουν τι είναι αυτό θα μετακινούσαν ουρανό και γη για σένα. Οι φίλοι σου. Διαλέξτε τους με σύνεση. Εάν είστε αρκετά τυχεροί και έχετε τους ίδιους φίλους για περισσότερο από μια δεκαετία, τότε αυτό είναι τζακ ποτ. Να είστε για πάντα ευγνώμονες και να τους αντιμετωπίζετε όπως θα θέλατε να σας φερθούν εκείνοι. Να είστε πιστοί, να είστε υποστηρικτικοί, να θυμάστε ότι κανείς δεν είναι τέλειος ... γι 'αυτό αποδεχτείτε τους φίλους σας με τα ελαττώματα τους».

Η Μάρθα τόνισε, επίσης, πόσο σημαντικό είναι να είσαι ευγενικός με τον εαυτό σου, το σώμα και το μυαλό σου.

«Σίγουρα υπάρχουν πράγματα που δεν σας αρέσουν πάνω σας... θυμηθείτε, ακόμη και η Kendall Jenner επεξεργάζεται τις φωτογραφίες της. Αν υπάρχει κάτι για τον εαυτό σας που σας κάνει πραγματικά δυσαρεστημένους, αλλάξτε το» γράφει μεταξύ άλλων η διάσημη τηλεστάρ.

Δείτε παρακάτω: 



Κλείσιμο





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης