Μία εντυπωσιακή ερμηνεία μαζί με την κόρη της Γουίλοου έδωσε η Πινκ στα φετινά μουσικά βραβεία Billboard, όπου και τιμήθηκε για την 20ετή της πορεία στο χώρο της μουσικής με το βραβείο Icon Award.
Τραγουδώντας μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, η ροκ σταρ για άλλη μία φορά έκλεψε τις εντυπώσεις και απέσπασε πολλά θετικά σχόλια από το κοινό. Βέβαια, η ερμηνεία που ξεχώρισε ήταν το ντουέτο, που έκανε με την κόρη της για το «Cover Me In Sunshine».
Η Πινκ και η 9χρονη Γουίλοου παρουσίασαν το τραγούδι τους με ένα μαγευτικό εναέριο μουσικοχορευτικό σόου. Κρεμασμένες από δύο σχοινιά και ντυμένες με ίδια ρούχα, αλλά αντίθετα χρώματα, προσγειώνονται στην σκηνή, ενώ δένονται ταυτόχρονα μεταξύ τους, αποκαλύπτοντας με λίγες κινήσεις τον ισχυρό δεσμό, που έχουν μεταξύ τους. Η υπέροχη χορογραφία τους τελειώνει με μία πολύ σφιχτή αγκαλιά.
Κλείσιμο
Στην συνέχεια, η punk τραγουδίστρια, ντυμένη με ένα πιο ροκ σύνολο ερμήνευσε μερικά από τα μεγάλα της hits, όπως το «Get the party started», «So What», «Just like a Pill» κ.α., χαρίζοντας στο κοινό της μία μοναδική εμφάνιση. Στον ευχαριστήριο λόγο της δεν θα μπορούσε φυσικά να μην αναφερθεί στην κόρη της, λέγοντας πως: «Η Γουίλοου τα 'σπασε».
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.