Αγρίνιο: Μπλόκο σε Ι.Χ. που μετέφερε ένα κιλό κάνναβης

Αγρίνιο: Μπλόκο σε Ι.Χ. που μετέφερε ένα κιλό κάνναβης

Μετέφεραν ice και κάνναβη στη Λάρισα

opke_2
Νυχτερινή εξόρμηση για την διανομή ναρκωτικών είχαν ξεκινήσει το Σάββατο τρεις Έλληνες που κινούνταν με το Ι.Χ. αυτοκίνητο του ενός στην Ιόνια Οδό, αλλά το δρομολόγιό τους σταμάτησε στο ύψος της Ρίγανης, όπου είχαν στήσει μπλόκο οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. Αγρινίου.

Σε έλεγχο που διενήργησαν στο αυτοκίνητο οι αστυνομικοί, βρήκαν συσκευασίες με συνολικά ένα κιλό και 93,1 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και σε σωματικές έρευνες που έκαναν στους επιβάτες ηλικίας 32, 28 και 29 χρόνων βρήκαν στην κατοχή τους 890 ευρώ, τα οποία κατέσχεσαν μαζί με τρία κινητά. Οι δράστες, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών, παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Μετέφεραν ice και κάνναβη στη Λάρισα

Ο έλεγχος που έγινε από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που επέβαιναν τρεις Έλληνες στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, το απόγευμα του Σαββάτου, αποκάλυψε μία συσκευασία με κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη -το γνωστό ice- βάρους 5,4 γραμμαρίων και άλλες δύο με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 7,5 γραμμαρίων. Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν, οι κάτοχοί τους συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας.

Με τρεις συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 19,5 γραμμαρίων συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου στη Γαστούνη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. Πύργου, ένας αλλοδαπός, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.



Ειδήσεις σήμερα:

Κάμαλα Χάρις: Αντιδράσεις για κλιπ που τη δείχνει να «σκουπίζει» το χέρι της μετά από χειραψία με τον Νοτιοκορεάτη πρόεδρο

Να σταματήσουν όλες οι πτήσεις πάνω από τη Λευκορωσία μετά την «αεροπειρατεία» ζητά Βρετανός αξιωματούχος

Βίντεο από την στιγμή της επίθεσης στα μαγαζιά της συζύγου του ανέβασε ο Χαρδαλιάς - «Άνανδροι, από θαύμα δεν είχαμε νεκρό!»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης