H Στεφανία Λυμπερακάκη θα βρίσκεται σε λίγες μέρες στο Ρόντερνταμ της Ολλανδίας και θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 65ο Διαγωνισμό της Eurovision!
Η νεαρή τραγουδίστρια φιλοξενήθηκε σήμερα στην εκπομπή της ΕΡΤ φΛΕΡΤ, και αποκάλυψε πώς νιώθει λίγες μέρες πριν ανέβει στην σκηνή για να τραγουδήσει σε όλο τον πλανήτη το “Last Dance”! H Stefania είπε πως της αρέσει που το τραγούδι έχει ανέβει στο top ten των στοιχημάτων και πρόσθεσε ότι προτιμάει να μην πολυκοιτάει τα στατιστικά για να μην αγχώνεται.
Η Στεφανία Λυμπερακάκη, αποκάλυψε και την απίστευτη συμβουλή που της έδωσε η Έλενα Παπαρίζου, στην πρόσφατη συνάντησή τους. Η Έλενα συμβούλευσε τη Στεφανία, να φοράει κάθε μέρα τακούνια όπου κι αν πηγαίνει, έτσι ώστε όταν ανέβει στη σκηνή να έχει συνηθίσει και να νιώθει άνετα, να κινηθεί και να χορέψει πάνω σ΄ αυτά!
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γης, οι δενδροφυτεύσεις σε Χίο και Βόρεια Εύβοια, που υλοποιούνται σε συνεργασία με τον περιβαλλοντικό οργανισμό we4all, αναδεικνύουν μια στρατηγική με συνέπεια και μετρήσιμα αποτελέσματα.
Καθώς τα εργαλεία πολλαπλασιάζονται και η τεχνολογία διεισδύει σε κάθε επιχειρησιακή λειτουργία, η ανάγκη για ξεκάθαρη κατεύθυνση γίνεται πιο επιτακτική από ποτέ. Το ερώτημα όμως παραμένει ουσιαστικό: Ποιος μπορεί να συνδέσει το business με την Τεχνολογία στο επίπεδο των αποφάσεων;