Ουλρίκα Γιόνσον: «Είμαι ηδονίστρια και πολύ σεξουαλικό πλάσμα»

Ουλρίκα Γιόνσον: «Είμαι ηδονίστρια και πολύ σεξουαλικό πλάσμα»

Τι δήλωσε το μοντέλο για το ενδεχόμενο να παντρευτεί για τέταρτη φορά;

ulrika
Η Ουλρίκα Γιόνσον, με αφορμή τη νέα της στήλη στη Sun, μίλησε στην βρετανική εφημερίδα για την προσωπική της κατάσταση, καθώς δηλώνει έτοιμη να φτιάξει ξανά τη ζωή της.



Έπειτα από τρεις γάμους στο ενεργητικό της το μοντέλο και παρουσιάστρια παραδέχτηκε πως έχει ακόμα πολλή αγάπη να προσφέρει. Παρ' όλο που γνωρίζει ότι ίσως δεν τα πηγαίνει πολύ καλά με τον όρο «γάμος», η ίδια δεν αποκλείει ένα τέτοιο μελλοντικό ενδεχόμενο. Άλλωστε, η διάρκεια του πρώτου και του τελευταίου της γάμου, 12 και 7 χρόνια αντίστοιχα, ήταν ένα «αξιοπρεπές διάστημα», όπως το χαρακτηρίζει η ίδια. 

Συγκεκριμένα, στη δήλωση της είπε: «Είμαι ηδονίστρια. Ένα αυθόρμητο άτομο, που πιστεύει στην αγάπη. Παρ' όλο που ίσως να ένιωθα περίεργα να παντρευτώ ξανά, δεν μπορώ να το αποκλείσω», ενώ αστειεύεται με την στάση της στο παρελθόν: «Μετά το δεύτερο διαζύγιο μου είπα σε έναν φίλο πως αν παντρευτώ ξανά, έχουν κάθε δικαίωμα να με πυροβολήσουν».

ulrika_family


Σε συνέχεια της συνέντευξής της μίλησε για τη σχέση της με τα παιδιά της και αποκάλυψε πως συζητάει ελεύθερα μαζί τους, ακόμα και για πράγματα σχετικά με το σεξ: «Έχω σεξουαλική αφύπνιση. Εδώ και πολλά χρόνια, έχω συνειδητοποιήσει ότι είμαι ένα πολύ σεξουαλικό πλάσμα και είναι κάτι, που το λέω τακτικά και στα παιδιά μου. Αυτά, βέβαια, βάζουν τα χέρια τους στα αυτιά τους και προσποιούνται ότι κάνουν εμετό».

Η 53χρονη παρουσιάστρια εξήγησε ότι είναι πολύ σημαντικό για εκείνη να μην μπαίνουν τα παιδιά της σε «πλαίσια» και να μην «κλείνονται». Θεωρεί πως όσα έχει ζήσει, τήν έχουν κάνει πιο δυνατή και έχει κατανοήσει ότι όλοι πρέπει να ζουν μία «ελεύθερη» ζωή.






Ειδήσεις σήμερα

Συνεχίζεται η πίεση στα νοσοκομεία: 1.248 ασθενείς με covid σε Μονάδες - Μικρή μείωση στους διασωληνωμένους

Survivor: Το πάρτι στην Πούντα Κάνα και οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Ισπανία: Αποχωρεί από την πολιτική ο Πάμπλο Ιγκλέσιας μετά την ηχηρή ήττα τον Podemos
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης