Survivor - Χριστίνα Κεφαλά: Με νέες δηλώσεις «καρφώνει» τον Σάκη Κατσούλη

Survivor - Χριστίνα Κεφαλά: Με νέες δηλώσεις «καρφώνει» τον Σάκη Κατσούλη

Η πρώην παίκτρια του Survivor υποστηρίζει πως ο Σάκης είπε ψέματα για τη μεταξύ τους σχέση 

SURVIVOR-XRISTINA1
Η πρώην Survivor Χριστίνα Κεφαλά, ήταν καλεσμένη στο love it και με τις νέες δηλώσεις της... καρφώνει τον Σάκη Κατσούλη. Η Χριστίνα Κεφαλά μίλησε για τη σύντομη σχέση που είχε με τον Σάκη Κατσούλη και αποκάλυψε το σοκ που έπαθε όταν τον είδε στα γραφεία της παραγωγής, πριν μπουν στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Ήθελα πολύ να μπω στο Survivor. Σκεφτόμουν πως θα είμαι εκεί μέσα, να αγωνίζομαι, να συμβιώνω με τα παιδιά και να δω τα όριά μου. Από μικρή ήξερα πώς να επιβιώνω», είπε αρχικά η Χριστίνα Κεφαλά και αποκάλυψε: «Δεν πήγα με τον Σάκη στο Survivor. Όταν τον είδα στα γραφεία έπαθα μεγάλο σοκ. Είπα “τι γίνεται Power of Love;” Τον Σάκη τον είδα μόνο στα γραφεία όταν υπέγραψα. Χαιρετήσαμε ο ένας τον άλλον, αλλά υπήρξε μια αμηχανία»!

Όσον αφορά τη σχέση του Σάκη με την Μαριαλένα τόνισε: «Με τον Σάκη είχα κάτι. Το ξέρει πια όλη η Ελλάδα. Ο Σάκης είπε κάτι άλλο και δεν με προειδοποίησε να συνεννοηθούμε να πούμε τα ίδια. Δεν θα πω ψέματα για κανέναν λόγο. Πάντα θα λέω την αλήθεια. Ίσως να μην το διαχειριστήκαμε σωστά γι’ αυτό που ήθελε να προβάλει κι εκείνος. Από το πώς τον βίωσα στο παιχνίδι νομίζω ότι τη θέλει τη Μαριαλένα. Δεν παίρνω όμως, όρκο για κανέναν. Μπορεί να θέλει να το δείξει αυτό λίγο παραπάνω για τη δημοσιότητα».

Δείτε όσα είπε η Χριστίνα Κεφαλά:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cav1gxuo3ecp-sf)


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης