Μάιλι Σάιρους: Αυτοτρολάρεται για τις αποτυχημένες σχέσεις της και φιλάει στο στόμα νεαρό TikToker

Μάιλι Σάιρους: Αυτοτρολάρεται για τις αποτυχημένες σχέσεις της και φιλάει στο στόμα νεαρό TikToker

Το περιπετειώδες ερωτικό παρελθόν της έχει απασχολήσει εκτενώς τα διεθνή ΜΜΕ, όμως η ίδια δεν πτοείται

miley
Η Μάιλι Σάιρους σίγουρα δεν ανήκει στις σταρ της μουσικής σκηνής που παίρνουν υπερβολικά σοβαρά τον εαυτό τους, και το απέδειξε για μία ακόμη φορά με μια πρόσφατη ανάρτησή της στα social media.

To είδωλο της pop ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok και άλλες πλατφόρμες όπου αυτοτρολλάρεται άγρια για το περιπετειώδες ερωτικό παρελθόν της, με φόντο τίτλους από δημοσιεύματα κουτσομπολίστικων site που αφορούν παλιούς της συντρόφους, επιβεβαιωμένους και μη.



Προωθώντας το remix της για το single του The Kid Laroi με τίτλο «Without You» από το 2020 η τραγουδίστρια και πρώην αστέρι της Disney τραγουδά στίχους όπως «So there I go, oh / Can't make a wife out of a ho, oh / I'll never find the words to say I'm sorry» ενώ στο φόντο εναλλάσσονται τίτλοι για διαλυμένους δεσμούς της, φημολογούμενες εγκυμοσύνες και μεθυσμένα τηλεφωνήματα της τραγουδίστριας σε πρώην της.

Με το χαρακτηριστικό της χιούμορ η 28χρονη δεν διστάζει να συμπεριλάβει και ένα δημοσίευμα σχετικά με τον πρώην σύζυγό της, τον Λίαμ Χέμσγουορθ, ο οποίος κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τη Σάιρους τον Αύγουστο του 2019. Η Σάιρους τραγουδά τον στίχο «But I'm scared to be alone» ταυτόχρονα με την προβολή του τίτλου «Ο Λίαμ Χέμσγουορθ βαρέθηκε να ταπεινώνεται από τη Μάιλι που ξαναγύρισε στα ξεσαλώματά της αμέσως μετά τον γάμο τους», ενώ στη συνέχεια φιλάει στο στόμα τον νεαρό TikToker King Moxu, ο οποίος εμφανίζεται από το... πουθενά γυμνόστηθος!



Ειδήσεις σήμερα:

Σάλος στη Νότια Κορέα: Σύζυγος πρέσβη «χαστούκισε πωλήτρια» αφού κατηγορήθηκε για κλοπή - Δείτε βίντεο

Ακόμα ένα επίτευγμα «σταθμός» για το Perseverance της NASA - Παρήγαγε για πρώτη φορά οξυγόνο στον Άρη!

Τέμπεστ Στορμ: Πέθανε η εξωτική χορεύτρια που «τα είχε» με τον Έλβις και είχε ασφαλίσει το στήθος της για 1 εκατ. δολάρια!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης