Η Μαρία Καρλάκημίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για τονΤριαντάφυλλο και τη συμμετοχή του στο Survivor. H τραγουδίστρια που στο παρελθόν έχει συνεργαστεί μαζί του είπε:
«Ο Τριαντάφυλλος στη δουλειά του είναι επαγγελματίας, πολύ αυστηρός», για να συνεχίσει αναφερόμενη στη συμμετοχή του στο Survivor:
«Μπορεί να σου δώσει και τη ψυχή του, αρκεί να βρεις έναν άλλο τρόπο προσέγγισης. Αν ο Κόρο και ο κάθε Κόρο ήξεραν να τον χειριστούν, θα είχαν άλλα αποτελέσματα. Έχει στρεσαριστεί και γι’ αυτό ξεσπάει με κλάματα και με πιο έντονες αντιδράσεις. Και να δωροδόκησε τους συμπαίκτες του, που είναι το κακό; Δεν κατάλαβα, γιατί τόση επίθεση; Όσο λένε για τα μαλλιά του Τριαντάφυλλου, τόσο κι εκείνος μπορεί να πει για τις λιποαναρροφήσεις του Ασημακόπουλου. Με τον Σάκη Κατσούλη είχαμε μια… γνωριμία πριν τη Μαριαλένα, αλλά εγώ ήμουν κολλημένη στον πρώην μου».
Το Parian Chronicle, υπό την διαχείριση της SWOT Hospitality, είναι το πρώτο Destination By Hyatt ξενοδοχείο στην Πάρο και άνοιξε τις πόρτες του την 1η Ιουλίου, παρουσιάζοντας μια διαφορετική πρόταση φιλοξενίας που συνδυάζει την κυκλαδίτικη αισθητική, τον πολιτισμό και τη σύγχρονη πολυτέλεια.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.