Μάκης Δελαπόρτας: Τελείωσαν οι καριέρες τους, ο κόσμος, ο Έλληνας δεν συγχωρεί

Μάκης Δελαπόρτας: Τελείωσαν οι καριέρες τους, ο κόσμος, ο Έλληνας δεν συγχωρεί

«Δεν πρέπει να υπάρχει ο φόβος του να μη μιλάμε, είτε είναι από τους παραγωγούς που στηρίζουν ηθοποιούς που έχουν κακοποιητικές συμπεριφορές, είτε είναι από την πολιτεία», είπε ο ηθοποιός

Makis_Delaportas
Για τις καταγγελίες στο χώρο του θεάματος αλλά για το πώς βλέπει την κατάσταση μετά το ξεκαθάρισμα που γίνεται μίλησε σε συνέντευξή του ο Μάκης Δελαπόρτας.

-Τελείωσαν οι καριέρες των ανθρώπων αυτών;
Τελείωσαν οι καριέρες τους, ο κόσμος, ο Έλληνας δεν συγχωρεί. Όλα αυτά τα πρόσωπα που αναφέρονται και είναι στο μάτι του κυκλώνα, κι αποδεδειγμένα είναι ένοχοι, δεν έχουν θέση στο θέατρο.

-Ο Έλληνας δεν ξεχνάει με το πέρασμα του χρόνου; Αποκλείεις το ενδεχόμενο να δούμε στο μέλλον συνεργασία ενός θύτη με το θύμα, κι αυτό να λειτουργήσει και διαφημιστικά;
Θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας αν γίνει αυτό, αλλά πιστεύω ότι δε θα ξεχάσει κανείς αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Θεωρώ ότι δε θα δεχθούν κι άλλοι ηθοποιοί, είτε παραγωγοί, να στηρίξουν όλους αυτούς.

-Θα καθαρίσει ο χώρος;
«Ναι, ήρθε η στιγμή για να κάνουμε μια νέα αρχή, στο θέατρο αλλά και στην κοινωνία. Δεν πρέπει να υπάρχει ο φόβος του να μη μιλάμε, είτε είναι από τους παραγωγούς που στηρίζουν ηθοποιούς που έχουν κακοποιητικές συμπεριφορές, είτε είναι από την πολιτεία. Καταλαβαίνω ότι δεν είναι υποχρεωμένος ο άλλος να ξέρει τι κάνει ο άλλος στο κρεβάτι του, εκεί διαφωνώ που βγαίνουν και κάνουν αντιπολίτευση. Δε νομίζω να ήξερε κανείς ότι ο Λιγνάδης είχε τέτοιου είδους διαστροφές και τον έβαζαν σε θεσμικούς θέσεις, αυτό αποκλείεται. Δε θα μπορούσα να συνεργαστώ ποτέ, με τίποτα, με κανέναν από τους κατηγορούμενους, όπως νομίζω ότι δεν θα συνεργαστούν και πάρα πολλοί συνάδελφοι ηθοποιοί», είπε ο ηθοποιός στο «Λοιπόν».

Ειδήσεις σήμερα:

Στην «αντεπίθεση» μετά τη συνέντευξη Μέγκαν - Χάρι τα βρετανικά ταμπλόιντ - Η μεγάλη νικήτρια και η μεγάλη... χαμένη

Νέα Σμύρνη: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον ξυλοδαρμό του 29χρονου - Οι νέες εντολές προς τους αστυνομικούς

Survivor: Στον… τάκο ο Νίκος Μπάρτζης - Στα «μαχαίρια» Τζέιμς και Σάκης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης