Σάλμα Χάγιεκ: Αφόρητα σέξι ακόμα και όταν τινάζεται σαν... σκύλος (Βίντεο)

Σάλμα Χάγιεκ: Αφόρητα σέξι ακόμα και όταν τινάζεται σαν... σκύλος (Βίντεο)

Δείτε το αστείο βίντεο που ανέβασε η 54χρονη σταρ στον λογαριασμό της στο Instagram - Χαμός στα σχόλια

salma2
Άκρως καλοκαιρινό είναι το mood στον λογαριασμό Instagram της Σάλμα Χάγιεκ, με την 54χρονη καλλονή να ανεβάζει συνεχώς τις τελευταίες μέρες φωτογραφίες με μπικίνι και εξωτικό φόντο, παρότι είμαστε στα μέσα του Γενάρη. Σύμφωνα με την Daily Mail, η μελαχροινή ηθοποιός βρίσκεται το τελευταίο διάστημα σε έναν εξωτικό προορισμό μαζί με τον δισεκατομμυριούχο σύζυγό της και φροντίζει να ενημερώνει συχνά τους εκατομμύρια followers της για το πώς τα περνάει.

Σήμερα, η Αμερικανίδα σταρ που γεννήθηκε στο Μεξικό πόσταρε ένα ακόμη βίντεο σε καλοκαιρινό κλίμα που όμως... ξεφεύγει κάπως από τα συνηθισμένα. Στο κλιπ διάρκειας λίγων δευτερολέπτων η καλλονή με τις εντυπωσιακές καμπύλες φοράει και πάλι μαγιό, όμως τώρα δεν ποζάρει στη θάλασσα, ούτε χαλαρώνει απολαμβάνοντας το κοκτέιλ της σε καρύδα. Αντίθετα... χτυπιέται ολόκληρη, τινάζοντας πέρα δώθε το βρεγμένο κεφάλι της για να φύγουν τα νερά!



«Έχω μάθει τόσα πολλά από τα σκυλιά μου», γράφει η πρωταγωνίστρια του «Φρίντα» στη λεζάντα της χιουμοριστικής ανάρτησης, που όμως δείχνει να προκάλεσε και άλλου είδους συναισθήματα στους followers της, πέραν της ευθυμίας.

«Νομίζω ότι έχω δει το βίντεο υπερβολικά πολλές φορές» γράφει ένας follower, ενώ κάποιος άλλος σπεύδει να... ευχαριστήσει τα σκυλιά της ηθοποιού για τη συνεισφορά τους. «Τα σκυλιά πάντως δεν φοράνε ρούχα όταν το κάνουν αυτό», σημειώνει ένας πονηρός φαν, ενώ ένας άλλος δηλώνει απλά... υπνωτισμένος!



Κλείσιμο




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης