Άννα Φόνσου: «Γράφω κάθε μέρα στην αδελφή μου που έχει φύγει από τη ζωή»
Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη της Έλενας Κατρίτση
HΆννα Φόνσου ήταν καλεσμένη της Έλενας Κατρίτση, στην εκπομπή «Προσωπικά» και προχώρησε σε μια εξομολόγηση ψυχής. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην αγαπημένη της αδελφή η οποία δεν βρίσκεται πια στη ζωή.
Η Άννα Φόνσου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θα ήθελα να είχα στη ζωή την αδελφή μου. Γράφω κάθε μέρα γράμμα σε εκείνη που έχει φύγει από τη ζωή... Θέλω να φύγω από τη ζωή, έτσι. Να πάρω ένα αεροπλάνο, να τα έχω τακτοποιήσει όλα, να πάω σε ένα μέρος που μου αρέσει εμένα και κάποτε να φύγω από τη ζωή. Να λένε, θυμάσαι μια τρελή που κάποτε είχε κάνει και το Σπίτι του Ηθοποιού, άραγε ζει ή δεν ζει» συμπλήρωσε, σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η γνωστή ηθοποιός.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.