Το Σάββατο, η Ελεωνόρα Ζουγανέληκαι ο Σπύρος Δημητρίου παντρεύτηκαν με παραδοσιακό γάμο στις όμορφς Σπέτσες. Το μυστήριο τελέστηκε στο γραφικό και παραθαλάσσιο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στη Ζωγεριά, με το ζευγάρι να φτάνει με καΐκι στο χώρο της τελετής. Πρώτα φυσικά έφτασε ο γαμπρός και ακολούθησε η νύφη λίγη ώρα αργότερα.
Μετά το τέλος του γάμου, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου κατευθύνθηκαν προς την άμαξα που τους περίμενε, προκειμένου να τους μεταφέρει στο χώρο της δεξίωσης. Εκεί οι νεόνυμφοι, οι συγγενείς τους και οι λιγοστοί καλεσμένοι διασκέδασαν με τη ψυχή τους. Η Σάννυ Μπαλτζή, η οποία ήταν μία εκ των κουμπάρων, απαθανάτισε την πανέμορφη νύφη Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ανέβασε το στιγμιότυπο στα instastories.
Σε μια αγορά εργασίας που αλλάζει συνεχώς, η αξία των σπουδών δεν κρίνεται μόνο από το πτυχίο αλλά από τις δεξιότητες, τις εμπειρίες και τις προοπτικές που προσφέρουν.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.