Γιώργος Χρυσοστόμου: Έφτασα στα όρια, απορώ πώς ζω κάποιες φορές
Ο ηθοποιός μιλάει για την πιο αυτοκαταστροφική περίοδο της ζωής του
Για την πιο αυτοκαταστροφική περίοδο της ζωής του μίλησε σε συνέντευξή του ο Γιώργος Χρυσοστόμου. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην εποχή που είχε φτάσει σε οριακό σημείο και εξήγησε πώς κατάφερε να αναστρέψει την κατάσταση.
Υπήρξες σε περιόδους της ζωής σου αυτοκαταστροφικός; Για να μιλάμε τώρα στο τηλέφωνο, δεν υπήρξα πολύ αυτοκαταστροφικός. Αλλά βεβαίως έφτασα στα όρια με το φαγητό, με το ξενύχτι. Απορώ πως ζω κάποιες φορές. Το αυτοκαταστροφικός δεν έχει να κάνει μόνο με ουσίες. Όσοι ήμασταν στην εφηβεία μας, τη δεκαετία του ’90, σμιλευτήκαμε λίγο με το Cobain. Αντιμετωπίζω εκείνη την εποχή ως αστεία και τρυφερή. Τώρα με προσέχω και με αγαπώ πάρα πολύ.
Μου είπες ότι ένα είδος αυτοκαταστροφής μπορεί να ήταν το φαγητό. Τι εννοείς; Έτρωγα junk food από συγκεκριμένη αλυσίδα μπεργκεράδικου για ενάμιση χρόνο. Πόσο πια να παίζεις με τα όρια σου. Είχα παλινδρόμηση, είχα φτάσει 103 κιλά. Ήταν μια περίοδος που έτρωγα μόνο απ’ έξω. Τον τελευταίο καιρό θέλω να μαγειρεύω μόνος μου ή να ξέρω ποιος μαγείρεψε.
Πώς έκανες τη μεταστροφή; Κάποια στιγμή έρχεται και μπουκώνει αυτό. Σκέπτεσαι αυτό που θέλεις να φας και το σώμα αντιδράει. Σφίγγεται το στομάχι. Φώναζε το σώμα μου ότι δεν θέλω άλλο. Τώρα, αν μου πεις «φάε μια πίτα», θα πονέσει το στομάχι μου. Το σώμα σου μιλάει. Σου λέει, «φτάνει», είπε ο ηθοποιός στο περιοδικό «7 Μέρες Tv».
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.