GNTM: Τα αγόρια και τα κορίτσια που εντυπωσίασαν τους κριτές στην πρεμιέρα (βίντεο)

GNTM: Τα αγόρια και τα κορίτσια που εντυπωσίασαν τους κριτές στην πρεμιέρα (βίντεο)

Σε ποιον πήγε το «ουάου» της Βίκυς Καγιά - Δείτε σκηνές από τις πρώτες οντισιόν αγοριών και κοριτσιών, αλλά και τις αλλαγές στον κανονισμό λόγω κορωνοϊού

gntm3
Το νέο GNTM συμπεριλαμβάνει αγόρια και κορίτσια που διαγωνίζονται επί ίσοις όροις για τον τίτλο του GNTM.

Στον ρόλο των τεσσάρων κριτών βρίσκονται η fashion expert Βίκυ Καγιά, ο κορυφαίος φωτογράφος μόδας Δημήτρης Σκουλός, ο σχεδιαστής υψηλής ραπτικής Άγγελος Μπράτης και η διακεκριμένη creative director Ζενεβιέβ Μαζαρί. Στη θέση λοιπόν της Ηλιάνας Παπαγεωργίου κάθισε η Ζενεβιέβ ενώ εντύπωση στους τηλεθεατές έκανε η εμφάνιση του Άγγελου Μπράτη ο οποίος άφησε μούσι και έγινε αγνώριστος .

GNTM 3 | Η audition της Μαρινέλας


Ο Γιώργος Καράβας είναι ο«Μέντορας» των διαγωνιζόμενων του GNTM 3, ένας από τους πιο επιτυχημένους Έλληνες στο χώρο του μόντελινγκ, έχει κομβικό ρόλο στην προετοιμασία των υποψηφίων.

Είναι εκείνος, που συναντά πρώτος τα υποψήφια μοντέλα, τους δίνει πολύτιμες συμβουλές για την παρουσία τους, καθοδηγεί, εμψυχώνει και στηρίζει τα όνειρά τους. Όπως παρακολουθήσαμε δεν παραλείπει φυσικά, να κάνει τα σχόλιά του για τις δυνατότητες κάθε υποψήφιου, αλλά και τις προβλέψεις του, για το αν θα περάσουν στην επόμενη φάση.

Τα αγόρια εμφανίστηκαν αποφασισμένα να διεκδικήσουν μια θέση στο ελληνικό στερέωμα του μόντελινγκ ενώ τα κορίτσια φάνηκαν ότι ήθελαν να αποδείξουν ότι παραμένουν οι βασίλισσες της μόδας.


GNTM 3: Αλλαγή στον κανονισμό λόγω κορονοϊού


Κλείσιμο
Ο 19χρονος Αντρέας από την Αμαλιάδα έκανε τη Βίκυ Καγιά να αναφωνήσει το «ουάου»και τη Ζενεβιέβ Μαζαρί να πει ότι θέλει να τον υιοθετήσει.

Η 19χρονη Μαρινέλα η οποία είναι γεννημένη και μεγαλωμένη στο Ρέθυμνο με καταγωγή από την Αλβανία πήγε στην audition και θύμισε στους κριτές την Κάτια Ζυγούλη. Έκλεψε τις εντυπώσεις από το πρώτο δευτερόλεπτο. 

GNTM 3 | Η audition του Ανδρέα

Η Βίκυ Καγιά εντυπωσιάστηκε από τις αναλογίες της 19χρονης κοπέλας , η οποία είναι δασκάλα χορού και ο Δημήτρης Σκουλός από το όμορφο πρόσωπό της.

Την πασαρέλα του έκανε και ο Πασχάλης, ο αγρότης από τα Φάρσαλα ο οποίος κατάφερε να πάρει τρία ναι και να περάσει στην επόμενη φάση. Μάλιστα γλύκανε τους κριτές στο πλατό με χαλβά Φαρσάλων από τον τόπο του.

Στη συνέχεια την παράσταση έκλεψε ο 24χρονος Δημήτρης Κοκκονάκης με ύψος 1,90 .Ο πρώην εύζωνας με καταγωγή από τα Χανιά της Κρήτης είναι γυμναστής και τόσο το καλογυμνασμένο κορμί του όσο και το γλυκό και ευγενικό του πρόσωπο ενθουσίασαν τους τέσσερις κριτές του παιχνιδιού.Κατάφερε να αποσπάσει τέσσερα «ναι» από την κριτική επιτροπή και να περάσει στην επόμενη φάση του GNTM 3. «Γεια σου τσολιά μου!» φώναξε η Βίκυ Καγιά όταν άκουσε πως ο νεαρός ήταν εύζωνας.

GNTM 3 | Η audition του Δημήτρη


H Χρύσα Καβράκη , η Κριτικιά καλλονή από τα Χανιά η οποία σπουδάζει στο τμήμα Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε.του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και στον ελεύθερο χρόνο της κάνει aerial dance ξετρέλανε τους κριτές με τις τέλειες αναλογίες της.

Οι κριτές καλωσόρισαν τους πρώτους παίκτες της οντισιόν και ανακοίνωσαν και τους τόνισαν τα μέτρα ασφαλείας που πρέπει να τηρούνται λόγω κορωνοϊού.

Σε μία τηλεοπτική σεζόν με πολλές ιδιαιτερότητες και με την παγκόσμια κοινότητα να βρίσκεται εν μέσω πρωτόγνωρων συνθηκών, στο GNTM 3 έχουν ληφθεί τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, για την ασφάλεια και την υγεία όλων των εμπλεκομένων στην παραγωγή του διαγωνισμού.

gntm1
gntm2
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης