Big Brother: H πρώτη αποχώρηση, το ρεσιτάλ του Μικρούτσικου και οι νέες είσοδοι - Δείτε βίντεο

Big Brother: H πρώτη αποχώρηση, το ρεσιτάλ του Μικρούτσικου και οι νέες είσοδοι - Δείτε βίντεο

Εκτός ριάλιτι βρέθηκε ο Τζέι - Το live του «Μεγάλου Αδελφού» είχε όλα τα συστατικά ενός καθαρόαιμου ριάλιτι.

big-brother-arthro
Ο Τζέι είναι ο πρώτος παίκτης που αποχωρεί από το σπίτι του «Big Brother». Αυτό αποφάσισε τα μεσάνυχτα της Παρασκευής το τηλεοπτικό κοινό και μάλλον αυτή η απόφαση δεν προκάλεσε έκπληξη.

Ο νεαρός παίκτης από το Μπαγκλαντές στάθηκε άτυχος καθώς η ήρεμη στάση του και η αποστασιοποίηση από έριδες και ξεκατινιάσματα τον έκαναν λιγότερο δημοφιλή με αποτέλεσμα να δει πολύ νωρίς την πόρτα της εξόδου. Αν και τέταρτος, λόγω ασυλίας του τρίτου βρέθηκε υποψήφιος για αποχώρηση και τελικά έφυγε. Η Αννα Μαρία και ο Χρήστος, οι δύο συνυποψήφιοι, παραμένουν στο σπίτι και το μέλλον θα δείξει πως θα εξελιχθεί η παραμονή τους καθώς πρόκειται για δύο εκρηκτικούς χαρακτήρες.

Big Brother | Η αποχώρηση του σπιτιού | 04/09/2020


Κατά τ’ άλλα αυτό το Live τα είχε όλα και με το παραπάνω. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος πλέον μπορεί να παρουσιάσει ριάλιτι μέσω τηλεδιάσκεψης καλύτερα από έναν παρουσιαστή που θα βρίσκεται στο πλατό. Οι ατάκες του πέφτουν σαν βροχή, η ματιά του είναι κάτι παραπάνω από διεισδυτική και η ικανότητά του να «αδειάζει» ό,τι νιώθει «λίγο» είναι τουλάχιστον μαγική. «Ο Big Brother είναι εκπομπή του πρωτοκόλλου…» είπε και ελάλησε και πόσο δίκιο είχε.

Big Brother | Και σήμερα μαζί μας ο Αντρέας Μικρούτσικος και η Δήμητρα Ζαφήρα | 04/09/2020
Κλείσιμο


Στο δεύτερο live του «Big Brother» όλα ήταν πιο ξεκάθαρα. Ο ρόλος του παρουσιαστή, η πραγματική κατάσταση μέσα στο σπίτι και το πόσο πολύ μπορεί να γίνει άγριο ριάλιτι ο «Μεγάλος Αδελφός».

Ο Χάρης Βαρθακούρης μετά από πολλές, από ατελείωτες πρόβες μπήκε πολύ δυναμικά στο πλατό, μόνο που μπήκε δεύτερος. Η εντυπωσιακή έναρξη με την είσοδο του Ανδρέα ήταν χαρακτηριστική. Η εμπειρία του σε συνδυασμό με την τηλεοπτική γοητεία που ασκεί στα πλήθη ήταν αρκετά για να καταλάβεις τις διαφορές των παρουσιαστών παλαιάς κοπής με τους πιο «φρέσκους».

Big Brother | Εντυπωσιακή εμφάνιση του Χάρη Βαρθακούρη | 04/09/2020


Ο Ανδρέας ανατρέπει ακόμη και τα δεδομένα. Αυτά που νομίζεις ότι δεν αλλάζουν, ότι δεν μετακινούνται. Αυτά που θεωρείς τετελεσμένα αλλάζουν με τρόπο που μόνο εκείνος ξέρει. Όταν μία παίκτρια, η Αννα – Μαρία δήλωσε πως επιθυμεί να μην παραμείνει μέσα στο σπίτι και ζήτησε από τον κόσμο να συνδράμει ώστε να αποχωρήσει, ο Ανδρέας έβαλε την δική του τρικλοποδιά και η Κρητικιά παίκτρια βρέθηκε να προσπαθεί να πείσει τον κόσμο με μαντινάδες να την βοηθήσει να παραμείνει εντός.

Big Brother | Πολλά νεύρα η Άννα Μαρία με τον Νικόλα | 04/09/2020


Στην «ανάκριση» της Σοφίας ο παλιός καλός Ανδρέας αναδύθηκε από την καρέκλα του. Φλέρταρε με χιούμορ, στρίμωξε εύκολα την παίκτρια όταν της αποκάλυψε πως διαπίστωσε πως κάθε μέρα ‘εξολόθρευε’ κι έναν ή μία συμπαίκτρια. Ουσιαστικά της χρέωσε στρατηγική και πολύ σωστά έκανε.

Big Brother | Στη Hot Seat με την Σοφία | 04/09/2020


Ο Χάρης Βαρθακούρης ήταν πολύ καλύτερος από το πρώτο live, είχε δουλέψει αρκετά τις αδυναμίες του, ήταν ζωηρός αλλά δεν είναι ούτε Μικρούτσικος μέχρι στιγμής ούτε ο παρουσιαστής αυτός που θα κάνει την μεγάλη διαφορά. Εχει όμως τηλεοπτική εντιμότητα και προσπαθεί.

Το ζωντανό σόου του ΣΚΑΪ προσπάθησε να δώσει τον παλμό που είχαν τα προγράμματα προ κορωνοϊού, όταν το κοινό μπορούσε να κινηθεί και να εκφραστεί μέσα στο πλατό πολύ πιο εύκολα και σίγουρα με περισσότερη ασφάλεια. Δεν είναι και τόσο εύκολο και σίγουρα δεν είναι το ίδιο.

Αδύναμη η παρουσία της ψυχολόγου με λόγο «ξύλινο» και με παρουσία που δεν προσφέρει κάτι στην ίντριγκα. Δεν θες γιατρό στα σόου. Θέλεις «εμπρηστή» καταστάσεων και παιχνίδι που ωθεί στα όρια. Οταν την ρωτάς πως της φάνηκε το γεγονός ότι μία δικηγόρος κάνει χειρομαντεία κι εκείνη μιλάει για συναισθηματισμούς, τότε πολύ απλά «άντε γεια»…

Από τις πρωταγωνίστριες της βραδιάς η Αννα Μαρία η οποία συνιστά μία καθαρόαιμη παίκτρια ριάλιτι. Είναι αυτή που όχι μόνο δεν θες να φύγει αν είσαι στην παραγωγή αλλά θέλεις να βρεις μία ακόμη σαν αυτή να μπει μέσα στο σπίτι. Επιπλέον είναι το πρόσωπο που ακόμη και όταν δεν μιλάει δημιουργείται ένταση. Με όλους και για όλα. Αλλά για κάποιον περίεργο και ανεξήγητο λόγο διαπιστώνεις ότι δεν φταίει ή τουλάχιστον δεν μπορείς να της χρεώσεις την ευθύνη. Οι χρήστες του twitter την έχουν έχουν ήδη αναδείξει σε «είδωλο».

Η μορφή του Χρήστου του πρώην Αντιδημάρχου είναι αυτή που αγαπά να λατρεύει και να μισεί ο μέσος Ελληνας τηλεθεατής. Όπως είπε και ο Ανδρέας είναι η περίπτωση του ανθρώπου που «πάει να τα στρογγυλέψει όλα». Όμως έχει τοποθετηθεί με λάθος τρόπο για κάποιες περιπτώσεις και ειδικά απέναντι στην διαφορετικότητα. Δείχνει χαλαρός αλλά δεν είναι, έχει την πονηριά που απαιτείται για να κάνει ριάλιτι καριέρα, ίσως και πολιτική αλλά ξέρει να κλείνει το μάτι στον τηλεθεατή.

Big Brother | Αφιέρωση του Χάρη στην γυναίκα του Δήμαρχου | 04/09/2020


Ο Τζέι είναι ο Μπαγκλαντεσιανός ο οποίος λειτούργησε αθόρυβα στο παιχνίδι, είναι η χαρακτηριστική περίπτωση που λέμε «ούτε κρύο ούτε ζέστη». Σχεδόν αδιάφορη συμμετοχή ή μπορεί να μην μπόρεσε να εκδηλωθεί.

Big Brother | Δηλώσεις Πρόνταν Τζέι | 04/09/2020


Ενδιαφέρουσα ήταν η στιγμή όπου η Ραΐσα τραγούδησε, την οποία ο Ανδρέας χαρακτήρισε ως καλή στιγμή της τηλεόρασης. Μιας τηλεόρασης η οποία δαιμονοποιείται κάθε λίγο και λιγάκι για ό,τι και αν παρουσιάζει. Φυσικά η τηλεόραση δεν θα πρέπει να περιορίζεται μόνο στο να προκαλεί δάκρυα ή να προσφέρει συγκίνηση αλλά θα πρέπει να μπαίνει πιο βαθιά και να μην εξαργυρώνει τις στιγμές της έντονης συγκίνησης και της προσωπικής δυστυχίας με νούμερα τηλεθέασης.

Big Brother | Ο ΒΒ αφιερώνει τραγούδι στη Ραίσα | 04/09/2020


Νέοι παίκτες και αποκαλύψεις

Ο Βλαδίμηρος από την Κύπρο είναι ο νέος παίκτης με δυνατό βιογραφικό. Εχει πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας, είναι παρθένος και μοντέλο. Κρύφτηκε στο τζακούζι, έβαλε το μπουρνούζι και μπήκε μέσα στο σπίτι προκειμένου να δοκιμάσει τις δυνάμεις του.

Big Brother | Βλαδίμηρος Νικόλα ο καινούργιος παίχτης του ΒΒ | 04/09/2020


Στο σπίτι μπήκε και μία ακόμη συγκάτοικος. Η Βασιλική, πρόσχαρη και χαμογελαστή θα ξεδιπλώσει τον χαρακτήρα της στις επόμενες ημέρες. Ευτυχώς δεν της αρέσει η βλακεία, ο φασισμός και ο σεξισμός. Καλά ξεκινήσαμε.

Από την άλλη η μεγάλη αποκάλυψη της βραδιάς ήταν το γεγονός ότι πλέον οι ένοικοι του σπιτιού έμαθαν πως ο Βαρουξής είναι δύο. Δηλαδή πως όλο αυτό το διάστημα οι δίδυμοι αδελφοί μπαινοβγαίνουν στο σπίτι και ουδείς κατάλαβε τι γίνεται. Σε δουλειά να βρισκόμαστε.

Big Brother | Η αποκάλυψη των διδύμων | 04/09/2020


Από Δευτέρα ο «Μεγάλος Αδελφός» επιστρέφει στις οθόνες και οι επόμενοι υποψήφιοι θα επιλεγούν πολύ σύντομα. Μέχρι τότε θα δούμε πολλά…

Ειδήσεις σήμερα:

Ρωσικά μαχητικά αναχαίτισαν αμερικανικά βομβαρδιστικά πάνω από τη Μαύρη Θάλασσα

Τη ζωή της με τον «τζιχαντιστή από την Κρήτη» περιγράφει η 36χρονη πρώην σύζυγός του

Ο Καρτερός στηρίζει τον Παππά για να μην τον «φάει» ο Τσίπρας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης