Το... baby boom της καραντίνας - Οι σταρ που ανακοίνωσαν ότι περιμένουν παιδί

Το... baby boom της καραντίνας - Οι σταρ που ανακοίνωσαν ότι περιμένουν παιδί

«Έκρηξη» γεννήσεων την περίοδο της καραντίνας - Όλα τα διάσημα ζευγάρια που ανακοίνωσαν τα χαρμόσυνα νέα κατά την περίοδο του lockdown

babyboom-0
Από μια άποψη είχε τα καλά της η καραντίνα. Οι προσωρινοί περιορισμοί των μετακινήσεων κατά τη διάρκεια της πανδημίας ενθάρρυνε πολλές διασημότητες να γίνουν μητέρες και παράλληλα βοήθησε άλλες να κρύψουν τις εγκυμοσύνες τους από τα αδιάκριτα βλεμματα.

Τελικά είχαν μάλλον δίκιο όσοι προέβλεπαν ότι μετά τους αποκλεισμούς θα ερχόταν έκρηξη γεννήσεων σε βάρος όσων διαβεβαίωναν ότι θα ακολουθούσε καταιγίδα διαζυγίων.

Η Ρούνεϊ Μάρα, το 35χρονο «Κοριτσι με το τατουάζ» και ο Χοακίν Φίνιξ ο 45χρονος βραβευμενος με Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου πρωταγωνιστής του Τζόκερ, περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

babys-jude-law-phillipa-coan


Κλείσιμο
Το ζευγάρι που συζεί εδώ και τρία χρόνια δημοσιοποίησε το χαρούμενο γεγονός της εγκυμοσύνη της Ρούνεϊ η οποία διανύει τον ένατο μήνα της κύησης. Το ίδιο και 47χρονος Τζόυντ Λο που μαζί με τη σύζυγο του, τη 32χρονη ψυχολόγο Φιλίππα Κοάν ανακοίνωσαν δημοσίως ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί μαζί, το έκτο για τον ηθοποιό από τρεις διαφορετικές μητέρες.

babbys-sharon-foncesa-gianluca-vacci


Αντίθετα ο 29χρονος τραγουδιστής και συνθέτης Εντ Σίραν μαζί με τη 28χρονη σύζυγο του, Τσέρυ Σιμπόρν κράτησαν με αυστηρή εχεμύθεια τη έλευση ενός μωρού στην οικογένεια τους κατά τη διάρκεια της καραντίνας στο κτήμα τους στο Σάφολκ. Η ιδιωτική τους ζωή είναι απαραβίαστη ως εκ τούτου δεν μοιράστηκαν το ευτυχές γεγονός ούτε με κάποιους από τους κοντινότερους φίλους τους. Εξάλλου για να αποτρέψει το άγχος και την πίεση που του ασκούν οι οπαδοί του και να αποφύγει το κυνηγητό των ΜΜΕ ο δημοφιλής σταρ του πενταγράμμου είχε παντρευτεί κρυφά τα προπερασμένα Χριστούγεννα στην ίδια αγροικία.

babys-Gigi-Hadid-and-Zayn-Malik


Τον ίδιο μη αποκαλυπτικό τόνο κρατώντας χαμηλό προφίλ, επέλεξε η 25χρονη Αμερικανίδα σούπερμοντελ Τζίτζι Χαντίντ που είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί από το σύντροφό της τον 27χρονο Βρετανό τραγουδιστή και τραγουδοποιό Ζέιν Μαλίκ. Το κορυφαίο μοντέλο συγκαταλέγεται στις σελέμπριτις που εκμεταλλεύτηκε το διάλειμμα, λόγω πανδημίας, στις πασαρέλες για να αποσιωπήσει την εγκυμοσύνη της. Εξήγησε, μάλλον αφοπλιστικά ότι η κυοφορία του εμβρύου της δεν είναι δα και η μεγαλύτερη είδηση στον κόσμο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ένιωσε ότι δεν είναι κάτι που πρέπει να μοιραστεί πέρα από την οικογένεια και τους στενούς φίλους της. Σεβαστό. Επειδή,όμως, σε αυτό το κόσμο τίποτε δεν μένει κρυφό, τελικά διαβεβαίωσε τους φανς και τους 55 εκατομμύρια followers της στο Instagram της πως το ταξίδι της στη μητρότητα πηγαίνει περίφημα και με ασφάλεια.

Άλλοι βέβαια σταρ και διασημότητες αντιμετωπίζουν τα πράγματα πιο χαλαρά.

babys-Rachel-McAdams--n-Notting-Hill


Η 41χρονη Καναδή ηθοποιός Ρέιτσελ Μακ Άνταμς περήφανη για την αναμονή ενός δεύτερου μωρού στη οικογένεια της με τον 39χρονο Αμερικανό σεναριογράφο Τζέιμι Λίντεν, δεν διστάζει να επιδεικνύει την φουσκωμένη κοιλιά της και να περιγράφει την εγκυμοσύνη της με χιούμορ ως τα «αποτελεσματικά, καλά νέα της καραντίνας». Αλλο που δεν ήθελε και ο κυνηγός των απανταχού της γης φλας, ο 53χρονος χάιγλιδογλου πλεϊμπόι Τζανλούκα Βάκι για να ανάψει τους προβολείς ποζάροντας μαζί με την έγκυο σύντροφό του την 25χρονη Βενεζουελανή Σάρον Φονσέκα. Παρά το ηλικιακό χάσμα σχεδόν τριών δεκαετιών ανάμεσα τους ο Ιταλός γόης διαμηνύει την ευτυχία του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το επερχόμενο μωρό , του οποίου η «σύλληψη επιτεύχθηκε» εν μέσω καραντίνας.

Αναμενόμενο είναι πως και τη διακοπή όλων των αθλητικών διοργανώσεων, προοιωνίζει ανάλογη έκρηξη γεννήσεων και στις οικογενειες των παικτών.

babys-gasol


Για την ώρα είναι γνωστό πως ο 40χρονος μπασκεμπολίστας Πάου Γκασόλ – που εκτος απροόπτου προετοιμαζέι την επιστροφή του απο το NBA στη Μπαρτσελόνα – θα κάνει ντεμπούτο στη πατρότητα.

Μετα από τριμηνη καραντίνα ο ίδιος μαζί τη 31χρονη σύζυγό του Κατ Μακ Ντόνελ ανακοίνωσαν πως περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

babys-dani_carvajal_y_daphne_canizares


Την ίδια πρωτιά δημοσιοποιήσε και ο 28χρονος ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης Ντάνι Καρβαχάλ μαζί με τη επιχειρηματία συζυηγό του Δάφνη Κανιθάρες. Προφανώς ως το τέλος αυτής της άχαρης χρονιάς θα κοινοποιηθούν, εκ του αποτελέσματος, και τα άλλα «σκοραρίσματα» κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Ειδήσεις σήμερα

Ευθεία απειλή Τσαβούσογλου μπροστά στον Μάας: Αν η Ελλάδα κάνει τα λάθος βήματα, αυτή τη φορά δεν θα έχουμε ατύχημα...

Βίντεο: Εντυπωσιακές εικόνες από την αεροναυτική άσκηση των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στην Ανατολική Μεσόγειο

Δίκη Μαγκουάιρ: «Ένοχος για επίθεση, εξύβριση και απόπειρα δωροδοκίας» απεφάνθη το δικαστήριο της Σύρου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης