Φιλίπα Κόαν: Η αινιγματική ψυχολόγος που άλλαξε τη ζωή του Τζουντ Λο

Φιλίπα Κόαν: Η αινιγματική ψυχολόγος που άλλαξε τη ζωή του Τζουντ Λο

Δεν είναι διάσημη, δεν έχει χολιγουντιανή λάμψη, ούτε σχετίζεται με τη φυλή «σεξοβόμβα» - Η 32χρονη ψυχολόγος με την πολυβραβευμένη επιστημονική δράση που μάχεται για το περιβάλλον, πρόκειται να του χαρίσει το έκτο του παιδί

jude-law-0
Στον κινηματογραφικό «Άλφι» ο αμετανόητος γυναικάς ραγίζει κατά συρροή γυναικείες καρδιές και στο τέλος μένει μόνος. Στην πραγματικότητα ο Τζουντ Λο, που ταίριαξε γάντι στον ρόλο κρίνοντας από τη θυελλώδη προσωπική του ζωή, προσπαθεί ακόμα για το χάπι εντ στο πλάι μιας ψυχολόγου που τον ξαναέβαλε στον σωστό δρόμο.


Η Φιλίπα Κόαν είναι ένα μυστήριο. Κυρίως επειδή ελάχιστα στοιχεία, πέραν της επαγγελματικής της ταυτότητας, για εκείνη έχουν κοινοποιηθεί, αλλά ίσως κι επειδή κατάφερε το φαινομενικά ακατόρθωτο: να οδηγήσει τον περιβόητο για την άστατη προσωπική του ζωή βρετανό ηθοποιό στο Δημαρχείο, μετά από 16 χρόνια στο κλαμπ των εργένηδων- κατά τα οποία έγινε πολύτεκνος.

Το σίγουρο είναι πως στην εποχή που η εικόνα της γυναίκας τιμάται σαν ιερό τοτέμ υπάρχουν άντρες που γοητεύονται περισσότερο από το μυαλό της. Το ότι ο συνήθης άτακτος Τζουντ Λο βέβαια είναι ένας από αυτούς, είναι ακόμα ένα στοιχείο-έκπληξη στην ιστορία. Η 32χρονη Φιλίπα Κόαν λοιπόν, έχει φοιτήσει στα πανεπιστήμια του Λιντς, του Μπέρμιγχαμ, και του Σίτι του Λονδίνου. Διαθέτει επίσης διδακτορικό στην περιβαλλοντική θεραπεία συμπεριφοράς και έχει βραβευτεί για την έρευνά της.
000_1IN9DG

Στο Twitter συστήνεται ως «εταιρική ψυχολόγος και ειδικός στη θεραπεία συμπεριφοράς», διευκρινίζοντας ότι προσφέρει «ψυχολογία για την αποτροπή της κλιματικής αλλαγής». Για τον σκοπό αυτό έχει ιδρύσει τον STRIDE, έναν οργανισμό που παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες που βοηθούν τις εταιρίες να εξοικονομήσουν χρήματα, άνθρακα και ενέργεια ενθαρρύνοντας τους υπαλλήλους τους να αλλάξουν συνήθειες. Εκτός από αυτή την εναλλακτική μορφή ειδίκευσης στον κλάδο της ψυχολογίας με την οποία ασχολείται τώρα, στο παρελθόν η Κόαν έχει επίσης εργαστεί στον τομέα του πετρελαίου, του φυσικού αερίου, της βιομηχανίας, της μηχανικής, της υγείας, της ανώτατης εκπαίδευσης και των οικονομικών.


Από νέα ερωμένη, μητριά πέντε παιδιών
Λο και Κόαν συναντήθηκαν πρώτη φορά σε μια παρέα κοινών φίλων, ερωτεύτηκαν σφόδρα και πραγματοποίησαν την πρώτη τους επίσημη εμφάνιση ως ζευγάρι το 2015, όταν η ψυχολόγος με τις περιβαλλοντικές ευαισθησίες συνόδεψε τον -κοντύτερό της- χολιγουντιανό γόη στο κόκκινο χαλί του καλλιτεχνικού φεστιβάλ Hay. Ήταν την ίδια χρονιά που ήρθε στον κόσμο το τέταρτο παιδί του Λο, από την πρώην του Κάθριν Χάρτινγκ με την οποία είχαν ήδη χωρίσει.
Jude-Law-and-Catherine-Harding
Με την τραγουδίστρια Κάθριν Χάρτινγκ έχει αποκτήσει τη μικρότερη κόρη του, 'Άντα



Αντλώντας πληροφορίες από τον στενό κύκλο του ηθοποιού τα δημοσιεύματα έκαναν τότε λόγο για μια σοβαρή σχέση στην οποία εκείνος δεν ήθελε να τα θαλασσώσει, αναφέροντας πως έχει μαγευτεί από την προσωπικότητα, τη μόρφωση και την καλλιέργεια που διαθέτει η Πίπα (το χαϊδευτικό της από το Φιλίπα). Το γεγονός ότι αυτή η γυναίκα δεν σχετιζόταν με τη σόουμπιζ ήταν μια ευχάριστη, αναζωογονητική αλλαγή στην παραφορτισμένη ζωή του και ο 47χρονος Λο δεν σκόπευε να ρισκάρει αυτή την πρωτόγνωρη ευτυχία.


Κλείσιμο

Απέδειξε μάλιστα πόσο σοβαρές ήταν οι προθέσεις του συστήνοντάς τη από πολύ νωρίς στα παιδιά του, ακόμα και στη Σάντι Φροστ, την πρώτη του σύζυγο. Και καταφέρνοντας να κρατήσει αυτή τη φορά τη σχέση του όσο μπορούσε μακριά από τη δημοσιότητα. Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του τότε είχε δηλώσει για την προσωπική του ζωή: «Είναι δική μου και κανενός άλλου. Είμαι πολύ, πάρα πολύ ευτυχισμένος. Η σχέση μας είναι κάτι το πολύ ιδιωτικό και πιστεύω πως το ότι πηγαίνει τόσο καλά οφείλεται ακριβώς σε αυτό».


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#PEOPLE - After four years of dating, #JudeLaw secretly tied the knot with #PhillipaCoan 💍 Congratulations to the happy couple! . Tune into lofficiel.com for more news about your favorite celebrities. #lofficiel #lofficielparis #love

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη L'Officiel Paris (@lofficielparis) στις


Οι δυο τους παντρεύτηκαν κρυφά από τον Τύπο και τα φλας την περσινή Πρωτομαγιά στο δημοτικό μέγαρο Old Marylebone του Λονδίνου σε εξαιρετικά κλειστό κύκλο, ενώ λέγεται πως κουμπάρος τους ήταν ο μεγαλύτερος γιος του Λο, ο Ράφερτι ο οποίος ασχολείται ήδη με την ηθοποιία και το μόντελινγκ.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Primrose Hill Gang- Sean Pertwee, Sadie Frost, Jude Law, Ewan McGregor and Jonny Lee Miller. • • • #90s #britpop #coolbritannia #primrosehill #primrosehillset #90sstyle #90sfashion #seanpertwee #sadiefrost #judelaw #ewanmcgregor #jonnyleemiller #trainspottingmovie

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 🇬🇧 90s/00s Icons (@brit_cult) στις  


Αγόρι ή κορίτσι;
Για την ιστορία, ο Τζουντ Λο απέκτησε τρία παιδιά με την ηθοποιό Σάντι Φροστ, τον Ράφερτι 23 χρ., την Άιρις 19 χρ. και τον Ρούντι 17 χρ., τη Σοφία 10 χρ. με το μοντέλο Σαμάνθα Μπερκ και την Άντα 5 χρ. με την τραγουδίστρια Κάθριν Χάρτινγκ.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Jude and Phillipa in London #judelaw #judelawrussianfans #london

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη @judelaw.russianfans (@judelaw.russianfans) στις


Σήμερα, αν και το πoλυσυζητημένο ζευγάρι δεν έχει κάνει καμία επίσημη δήλωση σχετικά με την εγκυμοσύνη, η φουσκωμένη κοιλίτσα της Φιλίπα Κόαν στις πρόσφατες φωτογραφίες των παπαράτσι στους δρόμους του Λονδίνου, δεν αφήνει περιθώριο αμφισβήτησης.

Και λαμβάνοντας υπ' όψη ότι ο Λο είχε ομολογήσει λίγο παλιότερα πως «είμαι πολύ τυχερός που έχω σχέση με ένα άτομο με το οποίο είμαι τρελά ερωτευμένος. Θα ήταν απλά υπέροχο να αποκτήσω κι άλλα παιδιά», δεν μπορεί παρά να βρίσκεται στον έβδομο ουρανό.

Με το καλό.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης