Γρηγόρης Σαράντης - Χρυσάνθη Ντάφλα: Το wedding story του καλοκαιριού

Γρηγόρης Σαράντης - Χρυσάνθη Ντάφλα: Το wedding story του καλοκαιριού

Το ζευγάρι επισημοποίησε τη σχέση του στο δημαρχείο της Αθήνας μόνο με δύο φίλους τους παρόντες για μάρτυρες, κάνοντας το επόμενο μεγάλο βήμα στη ζωή του

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
sarantis-dafla-0
Ηταν η τελευταία εβδομάδα του Ιούλη και μια εξόχως ζεστή ημέρα όταν στο δημαρχείο της Αθήνας προσήλθε ένα ζευγάρι που πέρασε απαρατήρητο πριν εισέλθει στον χώρο όπου τελούνται οι πολιτικοί γάμοι. Κανείς δεν αναγνώρισε τον επιχειρηματία Γρηγόρη Σαράντη και τη σύντροφό του Χρυσάνθη Ντάφλα.

Ο μοναδικός joint venture partner της Estee Lauder σε όλο τον κόσμο, ο οποίος μαζί με τον αδελφό του Κυριάκο κρατούν τα ηνία του ομώνυμου επιχειρηματικού ομίλου που για το 2019 προέβλεπε κύκλο εργασιών ύψους 384 εκατ. ευρώ, ήταν χαλαρός εκείνη την ημέρα. Μαζί με την αγαπημένη του είχαν αποφασίσει από τα τέλη της περασμένης άνοιξης να παντρευτούν σχεδόν μυστικά, έχοντας μόνο δύο μάρτυρες στο πλευρό τους.

Ο ένας ήταν παιδικός φίλος του ισχυρού επιχειρηματία και η άλλη κολλητή φίλη της πρώην playmate που έκανε τον Γρηγόρη Σαράντη να υποκύψει πάλι στα δεσμά του γάμου. Λόγω της πανδημίας επέλεξαν να μην κάνουν ανοιχτό γάμο και μετά το πέρας της σύντομης τελετής το ζευγάρι αποχώρησε όσο διακριτικά είχε εισέλθει στο δημαρχείο Αθηνών. Αποφάσισαν από κοινού ότι όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες θα κάνουν ένα πάρτυ για τους φίλους τους στο κτήμα «Γη μας» στον Μαραθώνα, στην περιοχή Κάτω Σούλι, το οποίο ανήκει στην οικογένεια Σαράντη.

Για πολλές ημέρες ο γάμος τους έμεινε κρυφός από τα ΜΜΕ, ενώ το καθιερωμένο ως είθισται γαμήλιο ταξίδι δεν πραγματοποιήθηκε στην Τυνησία λόγω του κορωνοϊού. Προτίμησαν να μην ταξιδέψουν στο εξωτερικό, επιλέγοντας την Πάρο και την εξοχική κατοικία της οικογένειας Σαράντη, η οποία έχει χτιστεί στην περιοχή Κριός και διαθέτει άπλετη θέα στο λιμάνι της Παροικιάς. Εκεί απολαμβάνουν τις πρώτες εβδομάδες του έγγαμου βίου τους η εστεμμένη καλλονή και ο γνωστός επιχειρηματίας, των οποίων η σχέση συζητήθηκε πολύ όταν έγινε γνωστή. Σε αντίθεση με τον Γρηγόρη Σαράντη, έναν άνθρωπο κλειστό σε ό,τι έχει να κάνει όχι μόνο με την προσωπική του ζωή, αλλά και την επιχειρηματική του διαδρομή στους κόλπους ενός πολύ δυνατού ομίλου, που η ιστορία του άρχισε να γράφεται τη δεκαετία του ’30 στην Κωνσταντινούπολη.

sarantis-dafla-1


Από την Πόλη στην Αθήνα

Εκεί όπου ο παππούς του έβαλε τα θεμέλια γι’ αυτό που εξελίχθηκε σε έναν όμιλο με πολυσχιδείς δραστηριότητες στον χώρο των καλλυντικών, ο οποίος σήμερα αντιπροσωπεύει δεκάδες διάσημα brands στην Ελλάδα. Ανάμεσά τους, εκτός φυσικά από τα προϊόντα της Estee Lauder, φιγουράρουν οι διάσημες κρέμες της La Prairie, τα αρώματα της Prada, της Bottega Veneta, του οίκου Cartier, αλλά και κάποια άλλα, όπως η γνωστή σε όλους κολόνια «Μυρτώ», με αυτό το άρωμα που σε ταξιδεύει αρκετά χρόνια πίσω, την οποία εξακολουθεί να παράγει η εταιρεία. Με εννιά θυγατρικές στα Βαλκάνια και την Ευρώπη, εξαγωγές σε 35 χώρες του κόσμου και κέρδη που αυξάνονται κάθε χρόνο, θα πίστευε κανείς ότι ο Γρηγόρης Σαράντης θα λειτουργούσε όπως άλλοι Ελληνες ισχυροί του χρήματος.

Εντούτοις, αυτοί που τον ξέρουν πολύ καλά γνωρίζουν ότι εξακολουθεί να λειτουργεί ως γόνος μιας οικογένειας παλαιών αρχών, από αυτές που έχουν ως αρχή να μη φαίνονται και να μη «φωνάζουν» την οικονομική τους ευμάρεια. Μια βραδιά του Σεπτεμβρίου του 2019, πολλοί λίγοι κατάλαβαν ότι ο Γρηγόρης Σαράντης έφτασε μαζί με τη Χρυσάνθη Ντάφλα έξω από το Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης «Ιλεάνα Τούντα» στο νούμερο 48 της οδού Αρματολών & Κλεφτών. Μπορεί η σχέση τους να αποτελούσε παλιό νέο σε επιχειρηματικούς και κοσμικούς κύκλους, όμως το ζευγάρι φρόντιζε πάντα να μη δίνει λαβές για σχόλια. Μάλιστα το ίδιο διαπίστωσαν και οι καλεσμένοι στη βραδιά παρουσίασης των προϊόντων Grown Alchemist που εισάγει ο όμιλος, αφού Σαράντης και Ντάφλα απέφυγαν διακριτικά να είναι συνέχεια μαζί. Ενώ η γοητευτική σύντροφός του μίλησε με πολλές φίλες της, όπως π.χ. την Κάτια Δέδε, τη σχεδιάστρια μόδας Ορσαλία Παρθένη και την Αννούσα Μελά που έδωσαν το «παρών» στο συγκεκριμένο κάλεσμα.

Κλείσιμο
sarantis-dafla-2
Παρά το βεβαρημένο πρόγραμμά του και τις πολύ συχνές επαφές με τα δύο του παιδιά, ο Γρηγόρης Σαράντης πάντα έβρισκε και εξακολουθεί να βρίσκει χρόνο για τη σύζυγό του πλέον


Η ζωή μετά

Ενα κάλεσμα που επιβεβαίωσε κάτι ούτως ή άλλως γνωστό στους παροικούντες την επιχειρηματική Ιερουσαλήμ της χώρας για τον οικοδεσπότη της βραδιάς. Κι αυτό είναι ότι ήταν και εξακολουθεί να παραμένει ένας άνθρωπος πολύ χαμηλών τόνων που, όπως λένε φίλοι του, θα προτιμούσε να μην παρίσταται, αν δεν ήταν απαραίτητο, ακόμη και στα εταιρικά events προκειμένου να αποφύγει την έκθεση στα φλας, τα οποία δεν συμπάθησε ποτέ. Μπορεί να τα υπομένει στις παρουσιάσεις ή στα επαγγελματικά δείπνα, αλλά είναι κάθετα αντίθετος όταν η προβολή δεν έχει να κάνει με τη δουλειά του, αλλά με την προσωπική του ζωή. Ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με την οικογένειά του, δεν επιθυμούσε ποτέ να γίνει δημόσια γνωστό ό,τι αφορά τα προσωπικά του, έστω και αν κάποιες φορές αυτό καθίσταται αναπόφευκτο όταν γίνονται κοινό μυστικό στις παρυφές του Κολωνακίου και στα σαλόνια του Ψυχικού νέα που αφορούν τον ιδιωτικό του βίο.

sarantis-dafla-4


Στη «Ράτκα» και στην Πάρο

Τα νέα για τη συγκατοίκηση του ζευγαριού στην κατοικία του επιχειρηματία στο Κολωνάκι ήρθαν να επιβεβαιώσουν ότι η σχέση τους βρισκόταν σε μια πολύ καλή πορεία. Δεν ήταν δα και λίγοι αυτοί που είχαν πέσει τυχαία πάνω στο ζευγάρι βλέποντάς το να βγαίνει βράδυ πεζή από την κατοικία του Γρηγόρη Σαράντη στο Κολωνάκι για να δειπνήσει στη «Ράτκα», ένα από τα πιο κλασικά στέκια στην καρδιά της Αθήνας. Πρόκειται για ένα εστιατόριο από το οποίο ποτέ δεν έχει διαρρεύσει φωτογραφία που να αποτυπώνει ζευγάρι, τραπεζίτες ή ισχυρούς επιχειρηματίες που δειπνούν μετά των συζύγων τους και φίλους. Γι’ αυτό το προτιμούν ο Γρηγόρης Σαράντης και η Χρυσάνθη Ντάφλα, που αποφεύγουν μεγάλα κλαμπ ή μοδάτα εστιατόρια της μιας σεζόν, όπου η διακριτικότητα δεν υφίσταται. Αμφότεροι δεν επιθυμούσαν να αναλωθούν σε μια άσκοπη δημοσιότητα, την οποία ουδείς τους χρειάζεται, από τη στιγμή που αποφάσισαν ότι η σχέση τους μετά τη συγκατοίκηση θα έπρεπε να επισημοποιηθεί. Κίνηση που έγινε μετά από ώριμη σκέψη και αφού διαπίστωσαν ότι αυτό που έχουν και ζουν είναι πολύ πιο σοβαρό και όχι ένα σύντομο ειδύλλιο από αυτά που ανθίζουν και μαραίνονται λίγους μήνες μετά. Είχαν προηγηθεί φυσικά όλα αυτά που ενδυναμώνουν μια σχέση. Στα τέλη του περασμένου φθινοπώρου έφυγαν με σκάφος για τα παράλια της Τουρκίας, σύμφωνα με τα stories που ανέβασε η Χρυσάνθη τότε στο Instagram. Πέρασαν ένα διήμερο στα παράλια του Μπόντρουμ, που αποτελεί έναν must προορισμό, μακριά από τη συνήθη συνάθροιση θαλαμηγών που λαμβάνει χώρα στις Σπέτσες και την Υδρα τα τελευταία weekends του φθινοπώρου. Είχαν προηγηθεί και άλλα ταξίδια, όπως μια απόδραση στο πριγκιπάτο του Μονακό για λίγες ημέρες ξεκούρασης και χαλάρωσης από την καθημερινότητα της Αθήνας. Εκεί όπου ζουν μόνιμα ή ταξιδεύουν συχνά πολλοί Ελληνες που έχουν τη δυνατότητα να μείνουν στο «Hermitage» και να δειπνήσουν στο «Yacht Club» ή σε κάποιο άλλο εστιατόριο με θέα τη θάλασσα της Κυανής Ακτής. Παρά το βεβαρημένο πρόγραμμα του Γρηγόρη Σαράντη και τις πολύ συχνές επαφές με τα δύο του παιδιά -όλοι λένε ότι είναι ένας πολύ καλός πατέρας που τα λατρεύει και περνάει πολύ χρόνο μαζί τους-, μπόρεσε και μπορεί να βρίσκει χρόνο και για τη σύζυγό του πλέον. Φέτος ο τόπος που επέλεξαν για τις διακοπές τους ήταν η Πάρος, ένα νησί που αγαπούν και οι δύο, ενώ αμφότεροι βρίσκουν χρόνο για να κάνουν και δικά τους πράγματα.

Ειδήσεις σήμερα:

Γεραπετρίτης: Κανένας διάλογος όσο συνεχίζεται η τουρκική επιθετικότητα

Μύκονος: Νέα τροπή στην υπόθεση Μαγκουάιρ - Αλβανός «γκάνγκστερ» επιτέθηκε και τραυμάτισε την αδερφή του

Κρήτη: Μίνι χασισόδασος ανακάλυψε η ΕΛ.ΑΣ. στον Μυλοπόταμο
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης