Γρηγόρης Σαράντης - Χρυσάνθη Ντάφλα: Έρωτας κάτω από την ίδια στέγη

Γρηγόρης Σαράντης - Χρυσάνθη Ντάφλα: Έρωτας κάτω από την ίδια στέγη

Ο γνωστός επιχειρηματίας με το χαμηλό προφίλ και η καλλονή συγκατοικούν στο Κολωνάκι και αποφεύγουν την έκθεση στα φώτα της δημοσιότητας - Τα ταξίδια, οι αποδράσεις τα Σαββατοκύριακα και τα δείπνα με φίλους είναι η συνήθης καθημερινότητα του ζευγαριού

ntaf3
Εκείνο το βραδάκι του περασσένου Σεπτέμβρη ελάχιστοι αντιλήφθηκαν ότι ο Γρηγόρης Σαράντης έφτασε μαζί με την Χρυσάνθη Ντάφλα έξω από το Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης «Ιλεάνα Τούντα» στο νούμερο 48 της οδού Αρματωλών & Κλεφτών.

Παρόλο που ήταν γνωστό τόσο σε επιχειρηματικούς όσο και σε κοσμικούς κύκλους εδώ και σχεδόν ένα χρόνο ότι είναι ζευγάρι στην ζωή, αμφότεροι φρόντισαν να μην δώσουν αφορμές για πολλά σχόλια.

Γι΄αυτό όπως διαπίστωσαν οι καλεσμένοι στην βραδιά της παρουσίασης των προϊόντων «Grown Alchemist» τα οποία εισάγει ο οικογενειακός όμιλος, το ζευγάρι απέφυγε να είναι συνέχεια μαζί. Ο Γρηγόρης Σαράντης άφησε την παρουσίαση στον Ζάκη Σαράντη και στο δείπνο που ακολούθησε είχε την ευκαιρία να μιλήσει για το νέο εγχείρημα με πολλούς από τους προσκεκλημένους της βραδιάς.

_DSC0563


Παρόλα αυτά στο φωτογραφικό υλικό που στάλθηκε στα ΜΜΕ από την εκδήλωση, δεν υπάρχει ούτε μια φωτογραφία του με κάποιον καλεσμένο, πόσω μάλλον με την Χρυσάνθη Ντάφλα. Η γοητευτική σύντροφός του μίλησε με πολλές φίλες της όπως την Κάτια Δέδε, την σχεδιάστρια Ορσαλία Παρθένη και την Αννούσα Μελά που έδωσαν το παρών στο συγκεκριμένο κάλεσμα.

Κλείσιμο
Σε ό,τι αφορά τον αγαπημένο της, είναι γνωστό ούτως ή άλλως στους παροικούντες την επιχειρηματική Ιερουσαλήμ της χώρας ότι ο επιτυχημένος επιχειρηματίας, ήταν και παραμένει ένας άνθρωπος πολύ χαμηλών τόνων. Για την ακρίβεια, όπως λένε φίλοι του, θα προτιμούσε αν ήταν δυνατόν να μην παρίσταται, αν δεν ήταν απαραίτητο, ακόμη και στα εταιρικά event, προκειμένου να αποφύγει τα φλας, τα οποία δεν συμπαθεί καθόλου.

Ειδικά σε ό,τι αφορά τα προσωπικά του, αποφεύγει στο μέτρο του δυνατού την οποιαδήποτε δημοσιότητα, έστω και αν κάποιες φορές αυτή είναι αναπόφευκτη, όταν διαρρέουν νέα που αφορούν τον ιδιωτικό του βίο.

Την βίωσε το 2016, όταν έγινε γνωστό το διαζύγιό του με την επί 15 χρόνια σύζυγό του Μάνια Ντέλου, με την οποία απέκτησαν δύο παιδιά και διατηρεί πολύ καλές σχέσεις. Δύο χρόνια μετά, πάνω-κάτω, η μοίρα έφερε στον δρόμο του την Χρυσάνθη Ντάφλα, μια καλλονή πρώην playmate που, μετά τον χωρισμό της από τον Αλέξη Λούβαρη το 2014, συνάντησε τον άνθρωπο που άλλαξε την ζωή της δραστικά.

Μέχρι τότε δούλευε σε μεγάλες εταιρίες κυρίως ένδυσης ως σύμβουλος και απολάμβανε μαζί με φίλους της εξόδους σε σικ στέκια της Αθήνας χωρίς να έχει κάτι ουσιαστικό στην προσωπική της ζωή.

Η γνωριμία της με τον Γρηγόρη Σαράντη γέννησε έναν δεσμό που αρχικά ήταν γνωστός σε ελάχιστα πρόσωπα όταν ξεκίνησε πριν από ενάμιση περίπου χρόνο.
Η ίδια μάλιστα τους πρώτους ειδικά μήνες της σχέσης της απέφευγε να αναφερθεί στον επιιχειρηματία ακόμη και σε φίλους της από τον χώρο των media.
Τα νεά για την συγκατοίκηση του ζευγαριού στην κατοικία του επιχειρηματία στο Κολωνάκι ήρθαν να επιβεβαιώσουν ότι η σχέση τους βρίκεται σε μια πολύ καλή πορεία.
Όπως λένε μάλιστα φίλοι τους τα καλύτερα έρχονται...

Ταξίδια, αποδράσεις και δείπνα με φίλους

Δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν δει το ζευγάρι να βγαίνει βράδυ πεζή από την κατοικία του Γρηγόρη Σαράντη στο Κολωνάκι, για να δειπνήσουν στην «Ράτκα», ένα από τα πιο κλασσικά στέκια του αριστοκρατικού προαστίου.

Είναι ένα εστιατόριο από το οποίο ποτέ δεν έχει διαρρεύσει φωτογραφία που να αποτυπώνει ζευγάρι ή ισχυρούς επιχειρηματίες που δειπνούν μετά των συζύγων τους.
Εκεί δειπνούν συχνά με φίλους ο Γρηγόρης Σαράντης και η Χρυσάνθη Ντάφλα που αποφεύγουν μεγάλα κλαμπ ή μοδάτα ρεστοράν, όπου η διακριτικότητα δεν υφίσταται.
Αμφότεροι δεν επιθυμούν να αναλωθούν σε μια άσκοπη δημοσιότητα, την οποία ουδείς τους χρειάζεται, από την στιγμή που αποφάσισαν ότι η σχέση τους περνάει στο επόμενο βήμα, την συγκατοίκηση.

_DSC0679


Κάτι που έγινε μετά από ώριμη σκέψη και αφού διαπίστωσαν ότι άυτό που έχουν είναι σοβαρό και όχι ένα σύντομο ειδύλλιο από αυτά που ανθίζουν και μαραίνονται λίγους μήνες μετά.

Είχαν προηγηθεί όλα αυτά που ενδυναμώνουν μια σχέση.
Ο ένας είχε γνωρίσει στενούς φίλους του άλλου σε χαλαρές εξόδους, εμφανίστηκαν μαζί σε διάφορα ιδιωτικά καλέσματα και φυσικά ταξίδεψαν εντός και εκτός Ελλάδας.

Την περασμένη Παρσσκευή έφυγαν με σκάφος για τα παράλια της Τουρκίας, σύμφωνα με τα stories της Χρυσάνθης Ντάφλα που ανέβασε στο Instagram.
Πέρσσαν ένα διήμερο στα παράλια του Μπόντρουμ, που αποτελούν έναν must προορισμό, μακριά από την συνήθη συνάθριση θαλαμηγών που λαμβάνει χώρα στις Σπέτσες και την Ύδρα, τα τελευταία weekends του φθινοπώρου.

Είχαν προηγηθεί και άλλα, όπως μια απόδραση στο πριγκιπάτο του Μονακό για λίγες ημέρες ξεκούρασης και χαλάρωσης από την καθημερινότητα της Αθήνας.
Εκεί όπου ζουν μόνιμα ή ταξιδεύουν συχνά πολλοί Έλληνες που έχουν την δυνατότητα να μείνουν στο Hermitage και να δειπνήσουν στο Yacht Club ή σε κάποιο άλλο εστιατόριο με θέα την θάλασσα της Κυανής Ακτής.

Παρά το βαρύ πρόγραμμα του Γρηγόρη Σαράντη, ο οποίος είναι ένας πολύ καλός πατέρας που λατρεύει τα δύο του παιδιά και περνάει πολύ χρόνο μαζί τους, κατάφερε να βρει χρόνο και για την αγαπημένη του.

Οι πληροφορίες λένε ότι εκτός από τις ολιγοήμερες εξορμήσεις με το σκάφος του επιχειρηματία στα παράλια της Τουρκίας και ειδικά γύρω από το Bodrum, οι δυο τους έκαναν και ένα ταξίδι στην Μαρμπέγια της Ισπανίας.

1701_NTAFLA_29102007


Η ζωή μαζί

Άνθρωποι που τους έχουν δει μαζί λένε ότι οι δύο πρωταγωνιστές του ειδυλλίου ζουν ένα μεγάλο έρωτα που τους έσπρωξε πριν από λίγους μήνες στο μείνουν μαζί κάτω από την ίδια στέγη.

Ήταν κάτι που το ήθελαν πολύ και για πολλούς κοινούς φίλους τους σημαίνει και κάτι άλλο, το οποίο αρχίζει να περνάει σαν σκέψη από το μυαλό των δύο ερωτευμένων.
Ότι όχι μόνο βλέπουν πολυ σοβαρά την υπάρχουσα σχέση, αλλά είναι πολύ πιθανό να σκέφτονται ακόμη και τον γάμο, που θα είναι ο δεύτερος και για τους δύο πρωταγωνιστές της.

Κάποιοι από το περιβάλλον τους εικάζουν ότι ο γάμος είναι σχετικά μακριά σαν σκέψη και ότι προς το παρόν ο Γρηγόρης Σαράντης και η Χρυσάνθη Ντάφλα είναι πολύ καλά κάτω από την ίδια στέγη.

Αμφότεροι βρίσκουν χρόνο για να κάνουν και δικά τους πράγματα, όπως π.χ. να βλέπει ο γνωστός επιχειρηματίας τον γιο του που έχει ταλέντο στο ποδόσφαιρο,να κάνει τα μαγικά του με την μπάλα.

Η Χρυσάνθη Ντάφλα από την άλλη που έχει σπουδάσει διοίκηση εποιχειρήσεων εξακολουθεί να αγαπάει πολύ την μόδα και βρίσκει χρόνο να συναντήσει φίλες της για ένα φαγητό στο Κολωνάκι.

Τα βράδια για το ζευγάρι είναι χαλαρά και περιλαμβάνουν ένα δείπνο με φίλους ή την παρουσία στους σε κάποιο ιδιωτικό κάλεσμα, από τον ευρύ κοινωνικό κύκλο του επιχειρηματία σε κάποια κατοικία των Βορείων προαστίων.
Αποφεύγουν να δίνουν το παρόν σε νυχτερινούς ναούς και ειδικά στα πρώτα τραπέζια, ενώ ακόμη και όταν πήγαν κάποιες φορές στον Αντώνη Ρέμο όπως ακούστηκε, προτίμησαν μια σουίτα, η οποία προσφέρει την ιδιωτικότητα που επιζητούν σε κάτι τέτοιες στιγμές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης