Δύο χρόνια έχουν περάσει από τη θλιβερή εκείνη ημέρα όπου 102 άνθρωποι κάηκαν ζωντανοί στο Μάτι. Ο Γιώργος Τσαλίκης έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
«Σε αυτή την εποχή της τεράστιας ταχύτητας δεν πρέπει να ξεχνάμε… Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι σα σήμερα πριν 2 χρόνια κάποιοι κάηκαν ζωντανοί… Δεν θα μιλήσω για τις ευθύνες… Αυτά τα αφήνω σε άλλους… Θα μιλήσω για τον πόνο… Κάποιοι σήμερα έχουν τη θλιβερή επέτειο της ημέρας που τους στέρησε παιδιά, αδέρφια, γονείς… Ας κάνουμε μια προσευχή και ας στείλουμε φως και αγάπη σε αυτές τις ψυχές και στους οικείους τους», έγραψε στην ανάρτησή του ο τραγουδιστής και αντιδήμαρχος Περιστερίου.
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.