Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Όταν πήγα να βγάλω ταυτότητα ζήτησα να μου βάλουν λίγους πόντους παραπάνω

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Όταν πήγα να βγάλω ταυτότητα ζήτησα να μου βάλουν λίγους πόντους παραπάνω

Απολαυστικός όπως πάντα ο γνωστός σεφ και κριτής του MasterChef έπιασε την κιθάρα και τραγούδησε Σάκη Ρουβά!

Leonidas_Koutspoulos
Ένα νέο talk show με τίτλο «Αυτός και ο άλλος» ξεκινά απόψε στην ΕΡΤ και καλεσμένος θα είναι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Ο Θοδωρής Βαμβακάρης και ο Τάκης Γιανούτσος ξεκινούν τη νέα τους εκπομπή που θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή στις 23:15. Ο γνωστός σεφ αναφέρθηκε στο MasterChef λέγοντας ότι έχει τύχει να τον εκνευρίσει παίκτης. Σε άλλο σημείο της συνέντευξης αποκάλυψε και ένα περιστατικό όταν πήγε να βγάλει την αστυνομική του ταυτότητα.

Μιλώντας για το MasterChef είπε: «Όταν κάποιος είναι ειλικρινής και πραγματικός, είτε μας αρέσει, είτε δεν μας αρέσει, μπορούμε να τον κρίνουμε και να τον ζυγίσουμε και είτε να τον ακολουθήσουμε, είτε να τον απορρίψουμε. Για εμένα πιο περίεργο είναι η καινούρια λογική που λέει ότι επειδή με χίλιους δύο τρόπους μπορείς να γίνεις διάσημος, εμένα αυτό το πεντακάθαρο του δομημένου Ιnstagram με πάντα χαμόγελο και πάντα είμαι λαμπικαρισμένος, η συνθήκη που λέει ότι εγώ θέλω να είμαι συμπαθής είναι λίγο πιο θολό και επικίνδυνο για εμένα από έναν άνθρωπο που είναι κανονικότατος».

Συνεχίζοντας σημείωσε πως στο Masterchef έχει τύχει να έχει εκνευριστεί με παίκτη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχει δίκιο. «Έχει τύχει να εκνευριστώ με παίκτη κανονικά, κανονικότατα. Διαφωνώ κανονικά με έναν παίκτη όπως θα διαφωνούσα με έναν μάγειρά μου στην κουζίνα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πάντα έχουμε δίκιο, απλώς έχουμε να διαχειριστούμε τη ροή ενός παιχνιδιού», ανέφερε συγκεκριμένα.

Ανάμεσα σε άλλα, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αναφέρθηκε και στο ύψος του, αποκαλύπτοντας πως όταν πήγε να βγάλει ταυτότητα ζήτησε μερικούς πόντους παραπάνω.

«Πήγα να βγάλω ταυτότητα και πάω στο ΑΤ Νέας Σμύρνης και λέω στον αστυνομικό “βάλε λίγο ύψος, τι σε πειράζει; Βάλε 1,78”. Μου λέει “δεν μπορώ κύριε να βάλω”. Λέω “εγώ δεν θα το πω πουθενά”…», εξομολογήθηκε ο σεφ.

Σε άλλο σημείο δε, ο σεφ έπιασε την κιθάρα και τραγούδησε και το τραγούδι του Σάκη Ρουβά: «Θα σου κάνω μακαρόνια με κιμά για να φας»! 

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποκαλύπτει πως ζήτησε παραπάνω ύψος στην ταυτότητα

Ειδήσεις σήμερα: 

Στο «κυνήγι» στοιχείων για την ανοσία οι Έλληνες επιστήμονες

Μέχρι πού μπορεί να φτάσει ο άγριος «πόλεμος» ΗΠΑ-Κίνας για τον κορωνοϊό;

Γερμανικά ΜΜΕ: Η Ελλάδα έτοιμη την 1η Ιουλίου να υποδεχθεί τουρίστες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης