Κορωνοϊός: Η Μαντόνα πήγε σε... πάρτι, μετά την ανακοίνωση ότι έχει αντισώματα

Κορωνοϊός: Η Μαντόνα πήγε σε... πάρτι, μετά την ανακοίνωση ότι έχει αντισώματα

Κορωνοϊός: Βίντεο και φωτογραφίες δείχνουν την 61χρονη ποπ σταρ να διασκεδάζει σε κοντινή απόσταση με άλλα άτομα, αγκαλιάζοντας τον εορτάζοντα φίλο της

madonna-3
Οι κανόνες αποστασιοποίησης μάλλον ανήκουν πλέον στο παρελθόν για την Μαντόνα, η οποία εθεάθη σε live stream από το πάρτι γενεθλίων του φωτογράφου και φίλου της Στίβεν Κλάιν το περασμένο Σάββατο, λίγες μέρες αφότου αποκάλυψε με ανάρτηση στα social media ότι έχει αντισώματα για τον κορωνοϊό.

Στο κλιπ από τη γιορτή του φωτογράφου και κινηματογραφιστή, η 61χρονη βασίλισσα της ποπ εμφανίζεται να διασκεδάζει μαζί με τουλάχιστον άλλα επτά άτομα σε κοντινή απόσταση, αψηφώντας τις συστάσεις για την τήρηση προσωπικών μέτρων προστασίας.



Σύμφωνα με την Daily Mail, το πάρτι του Κλέιν επιφύλασσε πολλές εκπλήξεις για όσους επέλεξαν να παρευρεθούν σε αυτό και σε όσους το παρακολούθησαν online. Εκατοντάδες «ψηφιακοί καλεσμένοι» παρακολούθησαν τη Μαντόνα να αγκαλιάζει τον Κλάιν καθώς εκείνος τους ευχαριστούσε για τη συμμετοχή τους. Η γιορτή περιλάμβανε live show από διάφορους καλλιτέχνες ενώ δεν είναι ξεκάθαρο σε ποια τοποθεσία πραγματοποιήθηκε. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι σε κάποια βίντεο που δημοσιεύθηκαν στα social media, ορισμένα άτομα εμφανίζονται να χαϊδεύουν άλογα, και ως γνωστόν η Μαντόνα είναι ιδιοκτήτρια αλόγων.

madonna-1


Το πάρτι είχε ανακοινωθεί νωρίτερα στα social media, αλλά δεν είχε επιβεβαιωθεί η παρουσία της Μαντόνα. Κατά τη διάρκεια της γιορτής, κάποιοι καλεσμένοι παρουσίασαν στον Κλάιν μια τούρτα, την οποία η 61χρονη τραγουδίστρια αποκάλεσε κάποια στιγμή «τούρτα Covid». Νωρίτερα, μια καλεσμένη εμφανίζεται να δαγκώνει απευθείας μία από τις τούρτες.

madonna-2
Κλείσιμο


Την περασμένη Πέμπτη, η Μαντόνα αποκάλυψε στους φαν της ότι είχε κάνει τεστ αντισωμάτων για τον κορωνοϊό και είχε βρεθεί θετική. «Έκανα το τεστ τις προάλλες και έμαθα ότι έχω αντισώματα. Έτσι αύριο θα κάνω μια μεγάλη βόλτα με το αμάξι, θα κατεβάσω το παράθυρο και θα αναπνεύσω τον αέρα της Covid-19», είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια στο βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό της.

madonna-4
Ειδήσεις σήμερα:

Η Κιμ Καρντάσιαν την πάτησε με το Photoshop: Η λεπτομέρεια που την πρόδωσε

Το χρονικό του διπλού φονικού των Ανωγείων - Τι «αποκαλύπτει» η δικογραφία

Κυκλοφορούσε ο κορωνοϊός στην Ευρώπη από τις 27 Δεκεμβρίου;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης