Μαντόνα - Κορωνοϊός: Έκανα τεστ και έχω αντισώματα, λέει η ποπ σταρ

Μαντόνα - Κορωνοϊός: Έκανα τεστ και έχω αντισώματα, λέει η ποπ σταρ

«Θα βγω βόλτα με το αμάξι, θα κατεβάσω το παράθυρο και θα αναπνεύσω τον αέρα της Covid-19», είπε η «βασίλισσα της ποπ» σε βίντεο που ανέβασε στο Instagram

slider
Ότι έκανε τεστ που έδειξε πως έχει αντισώματα κορωνοϊού γνωστοποίησε με βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Μαντόνα, εκφράζοντας μάλιστα την επιθυμία να βγει βόλτα και να «αναπνεύσει τον αέρα της Covid-19».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#staysafe #staysane

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna) στις



Η «βασίλισσα της ποπ» έχει ιδιαίτερη ενεργή παρουσία το τελευταίο διάστημα στα social media, ποστάροντας σχεδόν καθημερινά φωτογραφίες και βίντεο στο πλαίσιο του «ημερολογίου καραντίνας» της.  Είναι άραγε η κλεισούρα της καραντίνας του κορωνοϊού ή ο ανέκαθεν επικοινωνιακός χαρακτήρας της ο λόγος που η Μαντόνα δεν σταματά να κάνει τη μία ανάρτηση μετά την άλλη; Οποιος κι αν είναι ο λόγος, η 61χρονη τραγουδίστρια «ξαναχτύπησε» με νέο βίντεο, στο οποίο ενημερώνει τους πολυάριθμους ακόλουθούς της ότι διαθέτει αντισώματα για τον νέο κορωνοϊό.

«Έκανα το τεστ τις προάλλες. Έμαθα ότι έχω αντισώματα. Έτσι αύριο, θα πάω μια μεγάλη βόλτα με το αμάξι, θα κατεβάσω το παράθυρο και θα αναπνεύσω τον αέρα της Covid-19», λέι μεταξύ άλλων η εκκεντρική ποπ σταρ στο βίντεό της, που είναι γυρισμένο σε στυλ... φιλμ νουάρ, και τη δείχνει να γράφει σε μια γραφομηχανή διάφορες σκέψεις της.

Κλείσιμο
Η ανακοίνωση αυτή σχολιάζεται εκτενώς από τα διεθνή ΜΜΕ, καθώς δεν είχε γίνει γνωστό ότι η 61χρονη είχε παρουσιάσει κάποιο σύμπτωμα της ασθένειας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν λίγο καιρό, η 61χρονη είχε ποστάρει ένα ακόμη βίντεο με σκέψεις της για τον κορωνοϊό που συζητήθηκε πολύ, αφού την έδειχνε... γυμνή στην μπανιέρα της να φιλοσοφεί.

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Τουρκία: 31χρονη σκοτώθηκε ενώ έβγαζε selfie για το τέλος της καραντίνας

Θύμα χάκερ ο Κώστας Νταλιάνης που αποχώρησε από το MasterChef

Γιατί η ρεμντεσιβίρη και η νεουμιφίλη γεννούν ελπίδες για θεραπεία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης