Σε τραγωδία εξελίχθηκε η επιθυμία μιας 31χρονης γυναίκας στην Τουρκία να βγάλει μια εντυπωσιακή selfie σε καταρράκτες για να γιορτάσει το τέλος της καραντίνας.
Η Ολέσια Σουσπίτσινα πήγε με μια φίλη της περασμένη Κυριακή στο πάρκο Ντούντεν, το οποίο είναι γνωστό για τους καταρράκτες του, στην Αττάλεια για να γιορτάσει την άρση της καραντίνας στην τουρκική πόλη.
Η άτυχη 31χρονη
Κάποια στιγμή η 31χρονη με καταγωγή από το Καζακστάν πέρασε τους φράχτες που εμποδίζουν την πρόσβαση στην άκρη του γκρεμού για να βγάλει μια πιο εντυπωσιακή selfie.
Η κίνησή της αυτή, όμως, αποδείχθηκε μοιραία καθώς κάποια στιγμή γλίστρησε με αποτέλεσμα να πέσει στο κενό από ύψος 35 μέτρων.
Ώρες αργότερα τα σωστικά συνεργεία κατάφεραν να ανασύρουν τη σορό της από το νερό.
Η άτυχη 31χρονη εργαζόταν στην τουρκική πόλη ως ξεναγός τα τελευταία πέντε χρόνια.
Το πάρκο Ντούντεν και η περιοχή από την οποία ανέσυραν την 31χρονη γυναίκα:
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.