Με πολλή προσοχή εξετάζουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας την καταγγελία που έκανε το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα μια 65χρονη, η οποία φέρεται να έπεσε θύμα βιασμού και ληστείας από δύο άνδρες μέσα στο σπίτι της σε περιοχή της νότιας Ηλείας.
Όπως φέρεται ότι κατήγγειλε η 65χρονη, δυο άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι της τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας, την ακινητοποίησαν απειλώντας ότι θα της βάλουν φωτιά και θα την κάψουν και τη βίασαν ο ένας μετά τον άλλο! Στη συνέχεια της άρπαξαν όσα χρήματα είχε -περίπου 200-250 ευρώ -και, συνεχίζοντας να την απειλούν, την εξανάγκασαν να τους δώσει το PIN της τραπεζικής της κάρτας την οποία πήραν!
Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου όπου, σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, υποβλήθηκε σε εξέταση από ιατροδικαστή, για να εξακριβωθεί αν πράγματι υπέστη βιασμό. Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί προσπαθούν να διαπιστώσουν από τα ψηφιακά ίχνη της κάρτας αν έγινε ανάληψη ή συναλλαγή σε κάποιο κατάστημα, ώστε να φτάσουν στα ίχνη των δραστών.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα