Δείτε το βίντεο: 50 ασπρόμαυρα δευτερόλεπτα, γεμάτα συναίσθημα

Δείτε το βίντεο: 50 ασπρόμαυρα δευτερόλεπτα, γεμάτα συναίσθημα

Παρακολουθείστε μια σύντομη αφήγηση-περιγραφή της ολότελα απροσδόκητης πραγματικότητας που βιώνουμε λόγω της πανδημίας και τις στιγμές που αξίζουν περισσότερο από καθετί στη ζωή 

vlcsnap-2020-04-14-14h49m08s085

Αρκεί κάτι λιγότερο από ένα λεπτό και μια σειρά από εναλλαγές ασπρόμαυρων εικόνων για να δονηθούν τα αισθητήρια μας και να συγκινηθούμε. Σε μια σύντομη αφήγηση-περιγραφή της ολότελα απροσδόκητης πραγματικότητας που βιώνουμε λόγω της πανδημίας, ακόμα κι αν το χρώμα έχει αφαιρεθεί από τη φωτογραφία, το συναίσθημα μοιάζει να πλημμυρίζει την οθόνη.

Δεν πρόκειται για μια διαφήμιση που σκοπό έχει να εντυπωσιάσει. Αλλά για μια αποτύπωση του τι έχει πραγματική σημασία στην ανθρώπινη κοινωνία. Ο ίδιος ο άνθρωπος πρώτα και πάνω από όλα, και οι σχέσεις που χτίζει γύρω του με τους άλλους ανθρώπους. Οι στιγμές μαζί τους. Οι ιστορίες που εξιστορούνται γύρω από ένα τραπέζι με αγαπημένα πρόσωπα και ένα πιάτο καλό φαγητό. Αυτές που μένουν ανεξίτηλες στη μνήμη και αναδύονται όταν βρίσκεσαι μακριά από τους αγαπημένους σου. Πόσο μάλλον όταν αναγκάζεσαι να μείνεις μακριά τους, για το καλό όλων.

vlcsnap-2020-04-14-14h48m51s950

 50 δευτερόλεπτα από κοινές, καθημερινές στιγμές, όμως τόσο βαθιές και ουσιαστικές: Η αγνή, γεμάτη αγάπη, παιδική αγκαλιά, οι βόλτες σε ένα λιτό αλλά τόσο «πλούσιο» από εμπειρίες σκηνικό, τα χαμόγελα που ανταλλάζουμε με τους φίλους μας και η φροντίδα που προσφέρουμε όταν δημιουργούμε από την καρδιά μας γεύσεις απλές, αλλά γεμάτες στοργή για τους ανθρώπους μας. Η σοφία και η εμπειρία που μοιράζονται μαζί μας οι παππούδες μας και η ζωντάνια που εκείνοι νιώθουν, όταν αφήνουν τον χρόνο να κυλήσει πλάι στα παιδιά και τα εγγόνια τους.

 Αυτές είναι οι στιγμές που αξίζουν περισσότερο από καθετί στη ζωή και αυτές είναι που δίνουν νόημα σε όλες τις άλλες που πλαισιώνουν την καθημερινότητα. Γιατί όπως αναφέρεται και στο τηλεοπτικό σποτ της Melissa: Για λίγο μένουμε μακριά. Γιατί όσο πιο μακριά μείνουμε τώρα, τόσο πιο σύντομα θα ξαναβρεθούμε κοντά. Με όλους αυτούς που αγαπάμε, με ένα πιάτο που αγαπάμε…».

Δείτε το όμορφο τηλεοπτικό σποτ εδώ

vlcsnap-2020-04-14-14h48m25s786
vlcsnap-2020-04-14-14h49m14s228

 

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης