Ημαθία - Κλοπή: «Μαϊμού» αστυνομικός άρπαξε την τσάντα ηλικιωμένης!

Ημαθία - Κλοπή: «Μαϊμού» αστυνομικός άρπαξε την τσάντα ηλικιωμένης!

Ημαθία - Κλοπή: Ο δράστης ζήτησε να του δείξει τη βεβαίωση για κατ' εξαίρεση μετακίνηση πριν της αρπάξει την τσάντα και γίνει καπνός με τον συνεργό του

old-woman-hands
Εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση με τους συνεχείς ελέγχους για τυχόν παραβάσεις των μέτρων για απαγόρευση της κυκλοφορίας ένας 41χρονος και δεν δίστασε να προσποιηθεί τον αστυνομικό για να πλησιάσει μια ηλικιωμένη που περπατούσε το μεσημέρι της Μ. Δευτέρας στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας.

Ο θρασύς δράστης συστήθηκε ως αστυνομικός της Ασφάλειας στην ανυποψίαστη 84χρονη που επέστρεφε στο σπίτι της και της ζήτησε να του δείξει την βεβαίωση για κατ' εξαίρεση μετακίνηση. Όταν εκείνη άνοιξε την τσάντα της για να βγάλει το σχετικό έγγραφο, της την άρπαξε και μπήκε στο όχημα στο οποίο τον περίμενε ένας 60χρονος συνεργός του, με το οποίο διέφυγαν!

Το θύμα ειδοποίησε... πραγματικούς αστυνομικούς καταγγέλλοντας ότι είχε στην τσάντα της 1.000 ευρώ και διάφορα προσωπικά είδη και αμέσως ξεκίνησαν αναζητήσεις. Οι δράστες εντοπίστηκαν σύντομα και στο σπίτι του ενός βρέθηκαν 500 ευρώ, τα οποία αποδόθηκαν στην 84χρονη.

Οι δυο κακοποιοί συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας κατηγορούμενοι για κλοπή κατά συναυτουργία, ενώ το όχημα που χρησιμοποίησαν κατασχέθηκε.


Ειδήσεις σήμερα:

«Βαριά καμπάνα» για κουρέα στο Αίγιο που έκοβε μαλλιά εν μέσω πανδημίας


Σοκ στα Χανιά: Δάσκαλος αγγλικών ασελγούσε σε μαθητές δημοτικού και γυμνασίου

Δερματολόγοι στα Τρίκαλα παραβίασαν την καραντίνα και έκαναν... αποτρίχωση σε πελάτισσες!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης