Ακόμη και οι αστυνομικοί έβαλαν τα γέλια, όταν έκαναν έλεγχο σε έναν κάτοικο της Χαλκίδας μόλις βγήκε από ένα ψητοπωλείο και εκείνος τους έδειξε το SMS που είχε στείλει για να του επιτραπεί η κατ' εξαίρεση κυκλοφορία, το οποίος ανέφερε ως δικαιολογία τη σωματική άσκηση!
Ο φορτωμένος με σουβλάκια και άλλα εδέσματα Χαλκιδέος ισχυρίστηκε ότι πάτησε λάθος αριθμό στο κινητό του, αλλά οι αστυνομικοί δεν πείστηκαν καθώς δεν είχε μαζί του ούτε την αστυνομική του ταυτότητα κι έτσι του επέβαλαν το προβλεπόμενο πρόστιμο των 150 ευρώ. Του άφησαν, όμως, την σακούλα με τις λιχουδιές που... χρυσοπλήρωσε!
Ακριβά στοίχισαν και οι σαββατιάτικες βόλτες με... κανό στη θαλάσσια περιοχή του λιμανιού για έναν κάτοικο του Βόλου, ο οποίος εντοπίστηκε από τους λιμενικούς να κάνει κουπί σαν να μην συνέβαινε τίποτα! Ωστόσο, η κωπηλασία δεν εμπίπτει στις εξαιρέσεις της απαγόρευσης μετακίνησης κι έτσι του επιβλήθηκε το σχετικό διοικητικό πρόστιμο.
Δείτε βίντεο: Απαγόρευση κυκλοφορίας: Χαλκιδέος ζήτησε άδεια άθλησης για να πάει για... σουβλάκια
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.