Βόλος: Έσπαζε τζαμαρίες καταστημάτων και έφευγε χωρίς να κλέψει!

Βόλος: Έσπαζε τζαμαρίες καταστημάτων και έφευγε χωρίς να κλέψει!

Ο δράστης θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις στον ανακριτή Πρωτοδικών Βόλου για τις πράξεις του

peripoliko_
Στον ανακριτή Πρωτοδικών Βόλου θα επιχειρήσει να εξηγήσει για ποιον λόγο προκάλεσε ζημιές σε δύο καταστήματα εστίασης της πόλης, ένας Έλληνας ο οποίος πετούσε πέτρες «γκρεμίζοντας» τις τζαμαρίες και απομακρυνόταν χωρίς καν να επιχειρήσει να μπει μέσα για να κλέψει!

Ο δράστης, ο οποίος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για διάφορα αδικήματα, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης που ενημερώθηκαν από τους περίοικους και συνελήφθη.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για φθορά ξένης ιδιοκτησίας και ο εισαγγελέας του άσκησε την αντίστοιχη δίωξη.

Αντίθετα, ένας 32χρονος αλλοδαπός που διέρρηξε μια επιχείρηση στα Χανιά, έκλεψε από το εσωτερικό της έναν υπολογιστή, αλλά συνελήφθη λίγα λεπτά αργότερα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.. Ο κλεμμένος υπολογιστής αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του, ενώ ο 32χρονος προσήχθη στην Ασφάλεια που διενεργεί προανάκριση και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων κατηγορούμενος για κλοπή.

Σε ένα σπίτι σε περιοχή της Λάρισας τρύπωσε ένας Έλληνας και άρπαξε ένα πορτοφόλι που περιείχε 170 ευρώ. Στη συνέχεια, μπήκε σε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο όπου τον περίμενε ένας συνεργός του και επιχείρησαν να διαφύγουν. Όμως, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του τμήματος Τεμπών και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας κατηγορούμενοι για κλοπή,. Μέρος του κλεμμένου ποσού βρέθηκε και αποδόθηκε στον δικαιούχο, ενώ κατασχέθηκε το όχημα των δραστών.

Οι αστυνομικοί του τμήματος Τυρνάβου εξιχνίασαν μία διάρρηξη που είχε γίνει σε ένα σπίτι της περιοχής την 1η Φεβρουαρίου με λεία διάφορα κοσμήματα και ταυτοποίησαν ως δράστη έναν Έλληνα, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

Διαβάστε ακόμη:

Μέτρα για τον κορωνοϊό: Μανικιουρίστα και γυμναστής αγνόησαν την απαγόρευση λειτουργίας

Κορωνοϊός-Δομοκός: Κρατούμενος παραβίασε άδεια και δήλωσε ότι είναι σε... καραντίνα!

«Νταής» έστειλε στο νοσοκομείο τη σύντροφό του στο Βόλο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης