Με ένα βίντεο από το σιντριβάνι της πλατείας Ομονοίας φωταγωγημένο στα γαλανόλευκα και γράφοντας «Χρόνια πολλά Ελλάδα» επέλεξε ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης να στείλει το δικό του μήνυμα για τη φετινή επέτειο της 25ης Μαρτίου.
Όπως σημειώνεται στο βίντεο που ανάρτησε ο Κώστας Μπακογιάννης«Τα χρώματα της Ελλάδας πάντα θα συμβολίζουν την ελευθερία, η πλατεία αυτή πάντα θα συμβολίζει την Ομόνοια των Ελλήνων, θα ανοίξει μαζί με τα σπίτια μας και θα είμαστε όλοι εδώ, όταν όλα θα έχουν περάσει»
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα