Αυξάνεται, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο αριθμός των συλληφθέντων για παραβίαση τωνμέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού. Ειδικότερα, οι συλλήψεις ανέρχονται πλέον σε 233, ενώ οι παραβάσεις σε 222. Σημειώνεται, ότι χθες, Σάββατο 21/3, βεβαιώθηκαν 13 παραβάσεις και συνελήφθησαν 12 άτομα σε όλη την Ελλάδα.
Αναλυτικά, οι συλλήψεις και οι παραβάσεις ανά ημέρα έχουν ως εξής:Την Πέμπτη 12/3 4 παραβάσεις και 5 συλλήψεις. την Παρασκευή 13/3 1 και 1, αντίστοιχα, το Σάββατο 14/3 86 και 90, την Κυριακή 15/3 31 και 31, την Δευτέρα 16/3 16 και 16 συλλήψεις, την Τρίτη 17/3 7 και 7, την Τετάρτη 18/3 22 και 24, την Πέμπτη 19/3 17 και 20 και την Παρασκευή 20/3 25 και 27.
Ανά περιοχή έχουν γίνει οι εξής συλλήψεις: 94 στην Αττική, 36 στη Δυτική Ελλάδα, 13 στην Κεντρική Μακεδονία, 11 στη Θεσσαλία, 11 στα Ιόνια Νησιά, 10 στην Κρήτη, 10 στη Θεσσαλονίκη, 10 στο Νότιο Αιγαίο, 10 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, 9 στην Πελοπόννησο, 6 στη Δυτική Μακεδονία, 6 στη Στερεά Ελλάδα, 4 στο Βόρειο Αιγαίο και 3 στην Ήπειρο.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι συλληφθέντες λειτουργούσαν καταστήματα λιανικής πώλησης, κομμωτήρια, καφετέριες, καφενεία, εστιατόρια, ταβέρνες, ψητοπωλεία, ανθοπωλεία, γήπεδα, καταστήματα ενδυμάτων κ.λπ., για τα οποία ισχύει το μέτρο της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας.
Οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση με σκοπό την διασφάλιση της δημόσιας υγείας.
Για άλλη μια χρονιά, το Stelios Philanthropic Foundation στηρίζει έμπρακτα τη νέα επιχειρηματικότητα, επιβραβεύοντας τρεις νεοφυείς επιχειρήσεις με συνολικά €300.000
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».