Η έλλειψη σε μάσκες τείνει να γίνει μεγάλο πρόβλημα και σε πολλά νοσοκομεία, στα οποία παρατηρείται μεγάλη έλλειψη του σημαντικού αυτού ιατρικού υλικού.
Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ κ. Μιχάλης Γιαννάκος αποκαλύπτει στο protothema.gr ότι στο νοσοκομείο στο οποίο εργάζεται, οι εργαζόμενοι αναγκάζονται να ράβουν μόνοι τους μάσκες ώστε να τις χρησιμοποιούν.
Ο κ. Γιαννάκος είπε στο protothema.gr: «Στο Δρομοκαΐτειο ξεμείναμε από μάσκες. Καμία εταιρεία δεν μας προμηθεύει επικαλούμενη έλλειψη. Ο κος Γεωργιάδης είπε ότι υπάρχουν 1,2 εκατομμύρια μάσκες στην αγορά. Ως εκ τούτου οι 100000 υγειονομικοί δικαιούνται από δύο τρεις μάσκες. Τι να κάνουν στο Δρομοκαΐτειο, βρέθηκε η λύση να ράψουμε μάσκες στο γραφείο. Γυρίσαμε στο 1940. Αλλά και αυτό είναι μια λύση. Αρκεί να είναι ασφαλείς. Που κανεις δεν ξέρει. Πρέπει να επιταχύνουν βιομηχανίες να ράψουν μάσκες. Λάθος που από το Γενάρη δεν προμηθευτήκαμε με μάσκες όταν ξεκίνησε το κακό στη Κίνα».
Για τον Όμιλο Sani/Ikos, η βιωσιμότητα αποτελεί μια διαρκή διαδικασία προσαρμογής και εξέλιξης, που επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο σχεδιάζονται οι εμπειρίες φιλοξενίας
Με μετρήσιμα αποτελέσματα σε περιβάλλον, κοινωνία και εταιρική διακυβέρνηση, η εταιρεία παρουσιάζει τον ESG Απολογισμό 2025 και τη νέα στρατηγική «Brewing Tomorrow»